Sadurní Betriu: “hi ha molt bona sinèrgia entre Tuga Active Wear i la FCEH i esperem que aquesta perduri en el temps”

foto

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) i Tuga Active Wear van signar un conveni de col·laboració l’any 2015 per a dues temporades. Un cop finalitzada la segona, volem agrair la dedicació i el bon tracte del fabricant d’equipaments personalitzats per a clubs i esportistes.

Tuga Active Wear ha equipat i patrocinat l’equip de tecnificació d’Esquí de fons de la FCEH durant les temporades 2015-2016 i 2016-2017 i els resultats han estat excel·lents.

lhguyigulyg

  

lhguyigulyg

L’esportista tecnificat de la FCEH, Cesc Colell així ho expressa: “la veritat és que estic molt content amb l’equipació que ens ha proporcionat Tuga. L’any passat ja comptàvem amb un anorac i el mono d’esquiar. Aquest any hem incorporat un anorac, una armilla i una dessuadora”.
En Cesc, campió de Catalunya de Llarga Distancia U18, subcampió de Catalunya d’esquí nòrdic U18 i 3r d’Espanya U18 en tècnica clàssica, afegeix que “el nostre esport es practica en condicions hivernals i per tant, entrenem i competim en ambients molt freds i el material cedit per Tuga s’adapta perfectament a la temperatura”. Argumenta que “és una roba transpirable, impermeable i molt calenta”.

lhguyigulyg

El Cap de Comitè d’Esquí de Fons, Sadurní Betriu, coincideix amb Colell i destaca que “el material de Tuga és molt transpirable i paravent, en definitiva, és de molt bona qualitat”. Afegeix que “també estem molt contents amb el disseny, Tuga ens ha personalitzat el material al nostre gust i resulta molt atractiu”.

Betriu destaca també la presència de Tuga en els Campionats de Catalunya i aplaudeix el vincle que s’ha establert entre la marca i la FCEH. “Hi ha una bona sinèrgia i esperem que aquesta perduri en el temps” explica en Sadurní. A més, creu que hi ha molt marge de maniobra en el conveni de col·laboració i afirma que “ens agradaria fer més accions conjuntament, el feeling amb Tuga és molt bo i estem molt contents”.

lhguyigulyg

Sobre Tuga Active Wear

Tuga és una jove empresa catalana especialitzada en equipaments tècnics personalitzats i d’alta qualitat. Fabrica el 100% de la seva producció a les seves instal·lacions de Igualada. La marca neix de la joventut i la passió d’un reduït grup de persones amb uns interessos en comú: la natura, l’esport i el medi en el que vivim.