Un any més el 24è Cargol de Neu i Memorial Josep Maria Bosch Aymerich ha estat un èxit

foto

El dissabte 18 de març es va celebrar a l’estació d’esquí Masella la 24a edició del Cargol de Neu i Memorial Josep Maria Bosch Aymerich.

La cursa, organitzada pel club CANM Cerdanya, és la cursa més antiga de Catalunya que acull a esportistes de les categories U10 i U12.

La pista Davallada va ser l’encarregada d’acollir als corredors que van disputar un gegant a una mànega.

El sol i la bona temperatura van ser els protagonistes de la jornada, com també ho van ser els Cargols de Neu que van sortir a passejar per l’estació, van fer d’obridors de la cursa i van divertir a tothom.

Els vencedors més menuts de la jornada van ser en Tomàs Sastre del GRANUEC (56.73) i la Paula Gimenez del LLIVIA (58.58), de la categoria U10. En Guillem Mestres del GRANUEC (57.54) i l’Ivan Saura del SCC (57.91) van ser el segon i el tercer respectivament. En categoria femenina les encarregades de completar el podi van ser la Cloe Genero del CET (58.71) i la Nur Torres del GRANUEC (59.09).

En la categoira U12 la campiona va ser la Nikole Arriola del AISC (52.08). L’ Aura Coronado del MLEC (52.31) va quedar segona i la Martina Llorens del LLIVIA (52.98) va ser la tercera classificada. En categoria masculina el corredor que va aconseguir una millor puntuació va ser l’Aleix Aubert del CET (51.77). Mentre que en Roger Barceló del CANMC (53.03) va ser el segon més ràpid de la jornada i en Lluc de Castell Arnau del CAEI (53.29) va ser el tercer.