18 podis dels múixers catalans al Campionat d’Espanya de múixing terra

foto

La delegació catalana de múixers aconsegueix 18 podis als Campionats d’Espanya terra 2016-17.

Més de 80 múixers provinents dels clubs catalans CET, AEM, CCLF, GOSCAT, VIC, KNSTK i CAEI van participar durant el cap de setmana del 3 i 4 de desembre al Campionat d’Espanya de Múixing terra celebrat a Ólvega (Soria). En total, la delegació catalana de múixers va assolir 18 medalles en aquests estatals. 

La prova, organitzada per la RFEDI juntament amb el Team Husse Múixing de la FDICyL), l’Ajuntament d’Ólvega i el suport tècnic de la FDICyL, va rebre la participació rècord de 301 múixers que van competir en les modalitats de canicross, bikejoring i vehicles sobre rodes. L’anterior edició amb més participants va ser a Covarrubias (Burgos) amb 235 inscrits.

El múixer català Victor Carrasco (AEM), també membre de la selecció de múixing de la RFEDI, va pujar al més alt del podi en bikejoring (DBM) amb un temps total de 00: 20: 55,230.  També va assolir el primer calaix la múixer Olga Álvarez (AEM), seleccionada RFEDI, en categoria Dames Veteranes (DCWV) amb un temps total de 00:37: 26,500. També es van proclamar Campions i Campiones d’Espanya Marta Barrufet (CCLF) en categoria DBW Dames, Vicente Cebrian (CET) en categoria DR4 Homes, Francesc Vallespí (CET) en categoria DR8 Homes i Aaron Bernaus (AEM) en categoria DS2N Homes. 

A les segones posicions del podi van pujar els múixers Pablo Ruíz (CET) en categoria BDMN, Francisco Justícia (AEM) en categoria DBMV Homes, Eloi Contreras (AEM) en categoria DR4N Homes, Raul Cebrian (CET) en categoria DRI2 Homes i Enrique Vilchez (GOSCA) en categoria DSM1 Homes.

Finalment van assolir la medalla de bronze els múixers catalans Meritxell Reynés (GOSCA) en categoria BDMN, Daniel Artero (CCLF) en categoria DCM Homes, Jan Rigol (CET) en categoria DR4N Homes, Pablo Ruíz (CET) en categoria DS2N Homes, Santi del Valle (GOCA) en categoria DSM1 Homes, José Luís Caso (CET) en categoria DR4 Homes i Nati Aler (GOSCA) en categoria DVWV Dames.  

Enllaços relacionats
Classificació completa
Vídeo Olga Álvarez