Derrota del Club Gel Puigcerdà en els dos primers partits de la final de Lliga

Aquest cap de setmana, Java va acollir els dos primers partits de la final de la lliga To 6 regular d’hoquei gel. La jornada es pot resumir en dos partits on el Puigcerdà va donar tot el que tenia però tot i així no van aconseguir situar-se a l’alçada de l’Aramón Club Hielo Jaca, ja que van perdre els dos partits d’aquesta jornada per 8-7 i 5-1.

Primer partit de dissabte
La primera part del partit de dissabte va finalitzar amb el marcador 1-0 a favor de l’equip local de Jaca, que va dominar aquesta primera part amb 15 llançaments i un gol de Brian Gifford.

El segon període del partit començava amb un Puigcerdà més espavilat. Tan sols passats tres minuts, Juan Brabo, assistit per Marc Bosom i Salva Barnola, va anotar el primer gol de la nit del Puigcerdà. Tres minuts més tard el Jaca es va tornar a avançar al marcador amb un gol de Jorge Valle. Però el Puigcerdà va prendre el timó del partit i al cap d’un minut va començar la onada de gols. El primer va ser realitzat per Peter Kotlarik al minut 7. El segon per Daniel Ortega en situació de power-play al minut 12 i el tercer per Juan Brabo, un altre cop, al minut 18. Segons més tard, Jordy Angles va marcar el tercer del Jaca. Però el Puigcerdà volia marxar al vestuari amb una distancia major al marcador així que Peter Trokan va marcar el cinquè gol del Puigcerdà al minut 19. La segona part acabava amb un marcador 3-5.

La tercera i última part del partit va ser la més complicada per l’equip ceretà. Un cop iniciada, Juan Brabo va anotar el sisè gol del Puigcerdà, però cinc minuts més tard, Maxim Martineau, va anotar el quart gol de l’equip aragonès, i una cadena de gols de l’Aramón Club Hielo Jaca va caure sobre el Puigcerdà. El cinquè va venir de la mà de Juan José Palacín en situació de power-play al minut 11. El sisè va ser anotat per Jose Antonio Biec al minut 12. Dos minuts més tard, Adrian Bertran anotava el setè. Per acabar, Jordy Angles marcava el vuitè i últim gol de la nit. El Puigcerdà va veure un raig d’esperança en el gol de Peter Trokan en el minut 17 però no van ser-hi a temps. El partit acabava amb el marcador 8-7.

Segon partit de diumenge

La primera part del partit començava ja complicada pel Puigcerdà quan al minut 3 l’àrbitre xiulava penal a Marc Bosom i era Juan José Palacin l’encarregat de llançar-lo. Aquest encertava a la porteria del Puigcerdà i anotava el primer gol de l’Aramón Club Hielo Jaca. Al minut 6, Peter Trokan igualava el marcador amb un gol assistit per Daniel Ortega. Passats 7 minuts, el Jaca aprofitava la superioritat numèrica i anotava el segon gol de l’equip local. La primera part acabava amb el marcador 2-1.

La segona part acabaria decidint el resultat del partit. Tot i que el Puigcerdà creava ocasions de gol, va mancar l’encert ja que van arribar a fer dos pals a la porteria del Jaca. Arribava el tercer gol de la mà de Palacin i amb ell, la decadència del Puigcerdà superat per la situació. Aquest tercer gol va passar entre les cames d’Smolka, el porter del Puigcerdà, que nerviós encara estava tocat pel resultat de la nit anterior. El període acabava amb el marcador 3-1. Al minut set arribava el cinquè i darrer gol del partit pel Jaca. L’encarregat d’anotar-lo va ser Philippe Boudreault. El partit acabava amb el marcador 5-1.

El dissabte vinent es disputarà a Puigcerdà el tercer partit i, si s’escau, el quart partit d’aquesta final de lliga. El Club Gel Puigcerdà lluitarà al màxim per forçar el cinquè partit a Jaca guanyant els dos partits que es presenten a terres ceretanes.