19è lloc de Pol Canals amb l’equip nacional de skicross

Després de participar en una prova FIS fa dues setmanes a l’estació italiana de Valtournenche, l’equip nacional de skicross de la RFEDI (compost per Cynthia Saragossa, Natàlia González, Ulisses Vidal, Borja Gregori i els catalans Pol Canals del CEAC i Jordi Berini) ha competit successivament en tres proves: dues FIS (una celebrada a l’estació txeca de Potucky i l’altre a l’estació alemanya de Pfronten) i una Copa d’Europa. Sent una disciplina molt jove, els nostres esportistes catalans que pertanyen a l’equip nacional han aconseguit bons resultats internacionals.

Pel que fa a la prova FIS disputada a Potuchy, a finals de gener, destaquem el i el 17è lloc aconseguits pel català Pol Canals del CEAC. El seu company Ulises Vidal va fer 9è i 17è. En aquesta prova l’espanyola Natalia Gutiérrez va guanyar una prova i va quedar segona a l’altre. Cynthia Zaragoza va quedar tercera. Pocs dies després, Val Thorens (del 9 al 12 d’aquest mes) va rebre a l’equip nacional amb més i millors rivals, ja que es tractava d’una Copa d’Europa.  Van ser dues proves que es van saldar amb un 53è i un 63è lloc de Canals

Finalment, diumenge passat dia 12, va tenir lloc la segona prova FIS, aquest cop a l’estació alemanya de Pfronten, on el català Pol Canals va fer 19è. Quant a les noies l’espanyola Natalia González va fer un 12è lloc i i Cyntia Zaragoza un 15è lloc.

Cliqueu a sobre de les imatges per veure les classificacions d’aquesta última prova FIS on el Pol Canals va fer 19è.