A punt la 5a edició del Canicross Vallbona d’Anoia

foto

L’Associació Espanyola de Mushers, juntament amb l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia, organitzen el proper 8 de gener de 2017 la 5a edició del Canicross Vallbona d’Anoia, puntuable per la 11a Lliga Catalana de Canicross.

La 5à cursa Canicross Vallbona d’Anoia arribarà obrint l’any el 8 de gener. La cursa constarà de 6,3 km de recorregut i acollirà les categories CSM (sénior masculí), CSF (sénior femení), CVAM (veterans A masculí), CVAF (veteranes A femení), CVBM (veterans B masculí) i CJ1 (júnior 1).

Els campions i campiones de la passada edició de la cursa van ser: Lali Masriera de l’AEM en CMS/CWS; Natalia Camps del GOSCAT en CMVA/CWVA; Lluís Guilera del GOSCAT en CMJ/CWJ; Daniel Artero de l’AEM en CMS/CWS; Carlos Andújar del KNSTK en CMVA/CWVA i José Manuel Fernández en CMVB/CWVB.

Aquesta temporada cal destacar la participació del col·laborador Arion, patrocinador oficial del Comitè de Múixing de la FCEH. Esponsoritzarà els Campionats de Catalunya de Múixing així com les competicions del calendari de la Lliga Catalana de Múixing i Canicross.

Enllaços relacionats
Web de la cursa