Albert Ortega, Marta Jiménez, Pol Carreras i Miren Miquel proclamats Campions de Catalunya

Els passats dies 11, 12 i 13 de març es van celebrar a Espot Esquí els Campionats de Catalunya Absoluts d’esquí alpí sota les especialitats de súper gegant, gegant i eslàlom. Pel que fa a la prova de súper gegant, prova que va obrir els Campionats, es van proclamar Campions de Catalunya els corredors Marta Jiménez (GRANUEC) i Albert Ortega (LMCE). Aingeru Garay (CAEI) i Clara López (CAEI) es van dur el títol de subcampions mentre que els tercers classificats de Catalunya van ser els corredors Marc Pascual (LMCE) i Anna Díaz – Prieto (GRANUEC).

Pel que al gegant, Albert Ortega (LMCE) es va dur el títol de campió de Catalunya, títol que l’any passat guanyava Miquel Mateu. En dones, Marta Jiménez (GRANUEC) va tornar a liderar el podi català. Els subcampions en aquesta disciplina van ser Marc Tabernero (LMCE) i Anna Esteve (CEVA). La corredora Anna Díaz – Prieto (GRANUEC), que la passada temporada es proclamava campiona de gegant i el corredor Aingeru Garai (CAEI), es van dur el 3r lloc de la classificació.

Finalment la prova d’eslàlom va cloure els Campionats de Catalunya a Espot. Es van proclamar Campions de Catalunya en aquesta disciplina els corredors Pol Carreras (GRANUEC) i Miren Miquel (CAEI). Clara López (CAEI) i Ricard Ortega (LMCE), 2n i 3r classificats absoluts, es van dur el títol de subcampions, mentre que la corredora Anna Díaz – Prieto (GRANUEC), campiona d’eslàlom de la passada edició, va finalitzar 3a classificada de Catalunya, juntament amb Aingeru Garay del CAEI.