Anna Soldevila, nova directora general de la FCEH

foto

Amb una àmplia trajectòria en la gestió de centres esportius municipals i en la coordinació d’equips, Anna Soldevila assumeix el càrrec amb moltes ganes d’encarar els importants reptes que es plantegen al voltant dels esports d’hivern en els pròxims anys.

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) gaudeix, des de fa pocs dies, d’un doble lideratge femení. A la figura de Mònica Bosch, presidenta de l’entitat des d’octubre de 2020, s’hi suma ara Anna Soldevila (Aiguafreda, 1970), que n’assumeix la direcció general.

Amb una experiència professional que ha transitat per diferents àmbits del món de l’esport, Soldevila agafa el relleu de Josep Lluís Canaleta, gerent de la Federació des del 2019, que deixa el càrrec per posar punt final a la seva vida laboral.

Una Federació més propera i vital

Amb un perfil polivalent i focalitzat en la gestió i direcció d’equips, Anna Soldevila buscarà integrar part del coneixement adquirit en dues dècades de progressió professional, que l’han portat a dirigir una empresa de serveis esportius a Vilafranca del Penedès.

“Sóc de l’opinió que sense equip no hi ha possibilitat de millora. Hem de treballar plegats per facilitar i vehicular els projectes del programa de la Junta Directiva que encapçala Mònica Bosch”, comenta Soldevila.

“Crec que arribo en un moment estable i dolç, amb reptes importants al davant. I en aquest sentit, m’ajudarà tota la feina que han realitzat els meus predecessors i tot l’equip”, afegeix.

Realçar el valor de la FCEH com a ens fonamental per al desenvolupament dels esports d’hivern a Catalunya serà un dels objectius que Soldevila posa sobre la taula: “Hem de continuar estant al servei dels nostres clubs i federats, i sempre aportar valor afegit. Ens ha de moure el sentiment de pertinença, i així impulsar encara més els nostres esports d’hivern”.

Apassionada de l’esport des del vessant professional i com a practicant, i amb experiència com a coordinadora i professora d’Educació Física en una escola, el perfil de Soldevila també destaca pel seu contacte amb l’olimpisme. La nova responsable de la FCEH va treballar durant un any a Lausana, a la seu del Comitè Olímpic Internacional, amb la supervisió de l’actual director adjunt del COI, Pere Miró.

.