Benasque acollirà el Campionat d’Espanya de Llargues Distància

El medaller català de la passada edició d’aquests estatals va sumar 20 ors, 12 argents i 10 bronzes. En total la FCEH va aplegar 42 medalles. A més, Laura Orgué va cloure la seva etapa de competició en l’alt nivell proclamant-se Campiona d’Espanya.

El proper diumenge 28 de febrer se celebra a l’estació d’esquí nòrdic Llanos del Hospital de Benasque el Campionat d’Espanya de Llargues Distàncies d’esquí de fons XVIII Marxa Plan d’Estan. Aquest Campionat, puntuable també per a la 11a Copa Catalana de la disciplina, es disputarà a les distàncies de 10, 15, 30 quilòmetres i sota la tècnica clàssica. En aquesta competició participaran els millors fondistes del país amb prop de 40 atletes catalans. Hi prendran part els esportistes de tecnificació de la FCEH i s’espera també la participació de corredors estrangers i corredors d’elit.

Aquesta temporada la FCEH tecnifica en aquesta disciplina a 13 atletes: Rita Auladell, Marta Cester, Lydia Iglesias, Maria Iglesias, Paula Martínez, Maria Sellés, Julen Armendariz, Ces Collel, Bernat Galcerán, Mario Parodi, Jaume Pueyo, Pol Riu i Gral Sellés.