Cadí es converteix en el nou patrocinador oficial de l’equip de tecnificació d’esquí de fons

foto

La Cooperativa Cadí, líder a Catalunya en producció de mantega i formatge amb Denominació d’Origen Protegida, serà el patrocinador oficial de l’equip d’esquí de fons de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern durant la temporada 2022-2023.

Els esportistes de tecnificació de l’equip d’esquí de fons de la FCEH esquiaran aquesta temporada de la mà de Cadí, el nou patrocinador oficial del conjunt esportiu. Aquest acord accentua el compromís de les dues parts amb el creixement de l’esport català i dels esportistes del futur. Més enllà de l’acord de patrocini, Cadí i la Federació comparteixen l’arrelament al territori de l’Alt Urgell i la Cerdanya, ubicació on trobem localitzats la seu central de la cooperativa i el nostre equip de tecnificació.

A la Federació agraïm a Cadí la confiança que ha dipositat aquesta temporada en l’equip d’esquí de fons, i ens enorgulleix que marques consolidades arreu del territori es comprometin a formar part de les pròximes pàgines de la història dels esports d’hivern.

Què és Cadí?

Cadí és una cooperativa amb més de cent anys d’història situada a la Seu d’Urgell, la capital de comarca de l’Alt Urgell. Des de la seva fundació l’any 1915 elaboren formatge i mantega, a partir de la llet fresca dels seus socis ramaders de l’Alt Urgell i la Cerdanya. La garantia de l’origen, així com el respecte al procés tradicional, han fet possible que la mantega i el formatge Urgèlia estiguin reconeguts amb la Denominació d’Origen Protegida.