Celebrada la 1a competició de la Lliga Catalana a Collbató

El passat diumenge 6 de novembre es va celebrar la primera cursa de Múixing i Canicross de la temporada 2016/17 a Collbató. La competició va obrir la 23a Lliga catalana de Múixing i la 11a Lliga Catalana de Canicross.

En la classificació general, el campió va ser Daniel Artero Vila del Club Canicross Les Franqueses, seguit de Marcel Gual Andujar de l’AEM en segona posició i de Javier Torres Carrasco de Gosesport Catalunya en tercera posició.

En la classificació general dels relleus per equips, el primer podi va ser per l’equip 4, compost per Javi, Enrique i Santi. El segon podi de relleus va ser per l’equip 10, integrat pels múixers Marcel, Lali i Dani, i el tercer lloc se’l va endur Ivan, Andreu i Marc de l’equip 13.

En els rellus mixtos, la primera posició la van guanyar els esportistes Marcel, Lali i Dani de l’equip 10, la segona els múixers Nausica, Lluis i Oro de l’equip 2 i per últim la tercera va ser per a Marta, Vicenç i David de l’equip 6.

En els relleus masculins, el podi el van liderar els corredors Javi, Enrique i Santi de l’equip 4, seguits dels múixers Ivan, Andreu i Marc de l’equip 13 i de Guillem, Sergi i Jordi de l’equip 9 en tercera posició. En Relleus femení, el podi de dues posicions el van liderar l’equip 18 integrat per les múixers Ana, Sofia i Olga i el de Meritxell, Ines i Marta, en segona posició.

En la Classificació CMS, el guanyador en primer lloc va ser Daniel Artero Vila del Club Canicross Les Franqueses, seguit de Marcel Gual Andujar de l’AEM en segon lloc i de Javier Torres Carrasco del Gosesport Catalunya. I en la Classificació CWS la campiona va ser Lali Masriera Arnau de l’AEM (1a), seguida de Marta Bosch Male del Club Canicross Les Franqueses i de Nausica Cornado Pascual de Gosesport Catalunya tercera.

En la categoria CMVA, el podi va ser per Ramon Armengol Gelonch de CAEI (1r), Oro Hurtado Velasco de Gosesport Catalunya (2n) i per David Estruch Moreno de Kanstak Sport (3r). I en la categoria femenina CWVA el podi el va liderar Olga Alvarez Rubio de AEM (1a), seguida per les companyes de club Nati Aler Vizcaino (2a) i Natalia Camps Dorado (3a).

En la categoria BMS, el podi masculi va estar format per Victor Carrasco Carreró del club AEM (1r), Albert Subirats Calzadilla també de l’AEM (2n) i Guillem Pujó Rovira de Gosesport Catalunya (3r). En BMV el podi el va liderar Francisco Justicia Justicia (AEM), seguit del segon classificat Andreu Padró Jiménez de Club Canicross Les Franqueses i del tercer Andres Raul Bustos Fuentes de l’AEM.

En la categoria BWS, la campiona va ser Marta Barrufet Alemany del Club Canicross Les Franqueses, seguida d’ Anna Mimó Font del Gosesport Catalunya en segona posició i de la seva companya de club Natalia Camps Dorado en tercera posició.

En SMS, el campió va ser Marc Molera Figuls del Gosesport Catalunya, seguit del seu company de club Enrique Vilchez Madrid (2n) i d’Alex Fernández Buch del Club Esquí Vic (3r). En SMS2 el campió va ser David Pararol Vilajuana del Gosesport Catalunya, el segon Xavier Tarifa i Garcia del Centre Excurionista Terrassa i el tercer Francesc Grimal Arges de AEM.

En la categoria SMS2N, el podi el va liderar Aaron Bernaus Fernandez de l’AEM en primera posició, seguit per Meritxell Reynés Madrona del Gosesport Catalunya en segona posició i en tercera posició el seu company de club Santiago del Valle Rodriguez.

En la categoria DR4, el podi en solitari va ser per Ariadna Lomeña Serra del club AEM. I en la categoria masculina DR4N els guanyadors van ser, en primer lloc, Eloi Contreras Parés de l’AEM, seguit de Roc Farnos Clemente del Centre Excursionista Terrassa i per últim de Jan Rigol Juarez, també del Centre Excursionista Terrassa.

Finalment en la categoria DR6N, el podi en solitari se’l va endur Francesc X. Farnos Jorda del Centre Excursionista Terrassa.