Comunicat FCEH: Renovació Llicències | Assegurances

foto

Davant del proper venciment dels terminis de cobertura de les assegurances (Llicències, Targeneu i Multirisc) vigents des de l’1 de juny de 2019, us informem que la FCEH està acabant de negociar amb l’asseguradora la renovació de les condicions de les pòlisses, intentant millorar-les tot el que li sigui possible, en benefici dels esportistes federats i la resta d’assegurats.

Malauradament, com en molts altres casos, aquesta negociació ha estat afectada per la incidència de la COVID-19, enrederint-la fins a la data actual propera al venciment de les cobertures.

En aquest sentit us comuniquem que, en el marc de la negociació, la companyia asseguradora ens garanteix la cobertura de les pòlisses actuals fins a poder signar la seva renovació i, per tant, tots els sinistres que es poguessin produir fins a aquesta data seran atesos en les mateixes condicions que ho estan fins ara.

En la difícil situació actual, és voluntat de la Federació assumir els probables increments de costos amb què es pugui tancar la negociació, per tal de mantenir el mateix preu de les assegurances per a la propera temporada i, tanmateix, intentar iniciar els tràmits de cobrament durant la segona quinzena de juny, coincidint amb el final del procés de desescalada de l’estat d’alarma i el retorn al 100% de la pràctica d’activitat física.

Us mantindrem informats del tancament d’aquest procés de negociació, que esperem es pugui resoldre el més aviat possible.

Nota

Us recordem que les assegurances contractades per al període 1 de gener – 31 de desembre no es veuen afectades per aquesta incidència.