[ACTUALITZACIÓ] Condicions per a la pràctica esportiva a Catalunya

foto

En relació amb la darrera resolució emesa pel Departament de Salut de la Generalitat, del passat 5 de febrer, les condicions per a la pràctica esportiva a Catalunya s’han vist modificades i actualitzades.

Així doncs, les condicions queden en els següents termes pel que fa als esports d’hivern:

.

  • Es permet la mobilitat en l’àmbit comarcal.
  • Poden obrir les instal·lacions indoor amb un 30% d’aforament, cita prèvia i sense ús de vestidor excepte pels usuaris de piscina. Les activitats grupals estan permeses amb un màxim de 6 persones, inclosa el o la monitora i ús de mascareta. Aquestes restriccions no són d’aplicació als entrenaments federats, que poden desenvolupar-se amb el número de participants que la modalitat requereixi.
  • Es mantenen obertes les instal·lacions outdoor amb un 50% aforament, control d’accés i sense ús de vestidor excepte pels usuaris de piscina. Les activitats grupals estan permeses amb un màxim de 6 persones, inclosa el o la monitora. Aquesta restricció no és d’aplicació als entrenaments federats, que poden desenvolupar-se amb el número de participants que la modalitat requereixi.
  • En l’àmbit català, s’autoritzen les competicions que donen accés a categories estatals, internacionals o professionals, que han de celebrar-se sense públic.
  • Es manté la possibilitat de celebrar competicions estatals, internacionals o professionals, que han de celebrar-se sense públic.
  • Per assistir a entrenament de competició autoritzada o a la pròpia competició no opera la limitació de mobilitat.

.

Per a més informació, es pot consultar la resolució íntegre del Departament de Salut en el següent enllaç:

Resolució SLT/275/2021

.