Corró d’Amunt decideix els campions de Catalunya de múixing terra

foto

Els camins i senders de Les Franqueses del Vallès van ser escenari, el passat cap de setmana, dels Campionats de Catalunya de Múixing sobre terra, amb una marcada igualtat en totes les categories.

Els magnífics paratges naturals del Vallès Oriental, van acollir aquest 15 i 16 de desembre la tradicional cita on es posen en joc els títols catalans de múixing sobre terra. La igualtat entre els participants va ser la tònica de la doble jornada de competició, on no hi van faltar molts dels múixers que han triomfat internacionalment aquest inici de temporada.

Una prova organitzada pel Club Canicross Les Franqueses que, en paral·lel, puntuava per a la 13a Lliga Catalana de Canicross i la 25a Lliga Catalana de Múixing.

En categoria Bikejoring 1 Gos, Lali Masriera es va proclamar campiona amb mig minut d’avantatge (18’08)  respecte Sandra Bendig, mentre que tercera va ser Jordana Salvadó. En homes, Víctor Carrasco es va endur la victòria (15’31) en una categoria molt disputada, seguit de Marcel Gual i Enrique Vilchez.

En Bikejoring 1 Gos Nòrdic, Meritxell Reynés va ser primera (23’32) amb María José Rubio segona i Walia Caler tercera, mentre que Pablo Ruiz (21’22) i Moisés Valero van ocupar les places del podi masculí.

En Bikejoring 1 Gos Veterans, Natàlia Camps va ser la més ràpida (20’00) seguida de Laura Cuatrecases i Pilar Fernández. El podi masculí va estar format per Francisco Justicia (20’51) seguit d’Andrés Bustos i Florentín Voinea.

És habitual veure resultats molt ajustats en categoria Canicròs, i enguany no va ser una excepció. La campiona del món, Olga Álvarez, va imposar-se amb un temps de 27’53, per davant de Marta Bosch i Sofia Recio. Santiago del Valle (26’13) va fer el mateix en homes, acompanyat al podi de Javier Torres i Luis Guilera.

En canvi, en Canicròs Veterans, Nati Aler va ser la més ràpida (33’27) seguida de Laura Cuatrecases i Marina Von Podolsky. Marcel Reymundi va ser el campió de la categoria amb 26’54, on Juan Manuel Calderón va ser segon i Victor Aloras tercer.

Per la seva part, en Vehicle 4 Gossos la victòria va anar a parar a mans de David Pararol amb 18’40, seguit de Teo Tarifa i Ramón Roy. En Scooter 1 Gos, la vencedora va ser Natàlia Camps, que ja sabia el que era pujar a l’esglaó més alt del podi després de guanyar en Bikejoring. En aquest cas va superar a Lídia Cano. Marc Gallego amb 22’03 es va endur el títol per davant de Francesc Grimal. En júnior, Eric  Hurtado va ser-ne el campió (1h 16’12).

En Scooter 1 Gos Nòrdic, Moisés Valero va ser el més ràpid (27’04) seguit de Pablo Ruiz i Meritxell Reynés. Per últim, en Scooter 2 Gossos, Oscar Muñoz va sortir campió (18’56) després de superar Javier Bonilla i Alberto Reverté, mentre que en Scooter 2 Gossos Nòrdics el vencedor final va ser Santiago del Valle (28’35).