10 medalles per als patinadors catalans al Campionat d’Espanya Infantil

foto

El passat cap de setmana, el pavelló de gel de Jaca (Aragó) va acollir la màxima competició estatal en categoria infantil de patinatge artístic, amb bons resultats dels patinadors de clubs catalans.

En aquesta edició, la FCEH va comptar amb un total de 28 patinadors. A més, la delegació catalana va estar representada per la presidenta de l’entitat, Mònica Bosch, i la cap del comitè de patinatge sobre gel, Griselda Pous.

Aquest campionat d’Espanya va destacar per incloure, per primera vegada, les categories Nacional A, a part de les Nacional ISU.

En categoria Basic Novice ISU femení, Mara Martínez (FC Barcelona) va penjar-se la medalla d’or amb una puntuació total de 38,22 punts, i la seva companya Ariadna Gupta (FC Barcelona) la medalla de bronze amb un total de 36,54 punts. Aquesta categoria, la més nombrosa de totes, també va estar representada per Emilia Giniiatova (FC Barcelona), que va classificar-se en 5º posició, Layla Queiruga (CEPAP) 19º, Marina Revilla (FC Barcelona) 23º, Ingrid Martín (CEPAP) 27º, Noa Abad (CEGVA) 28º, Núria Tor (CEPAP) 30º i Júlia Martín (CEPAP), que va acabar 38ª.

En la mateixa categoria, però en nois, Gael Foulon (FC Barcelona) va penjar-se el bronze amb una puntuació de 24,54, i Daniel Odriozola (CEGVA) va classificar-se en 6º posició.

La categoria Intermediate Novice ISU va estar representada per 4 patinadors ceretans. En nois, Pau Vilella (CEPAP) va penjar-se la medalla d’or amb un total de 31,78 punts i el seu company Juan Parra (CEPAP) la medalla de plata amb 25,39 punts. En la categoria femenina, Clara Sanjosé (CEPAP) va classificar-se en 6º posició i la seva companya Carla Sanchez (CEPAP) en 18º posició.

En Basic Novice A femení van ser les patinadores blaugranes les qui van endur-se el podi. Elsa Bonet amb 29,25 va penjar-se l’or, Eva Medina amb 27,16 punts la plata i Inaxi González amb 26,79 punts el bronze. A més, Mariona Cairo (FC Barcelona) va quedar en 5º posició, la seva companya Maria Oleo (FC Barcelona) 6º, Alba Gómez (FC Barcelona) 12º, Valery Russo (FC Barcelona) 14º, Sibil·la Ferrer (CEPAP) 15º, Martina Sibera (FC Barcelona) 17º, Lucia Vidal (FC Barcelona) 18º i Sara Luque (CEGVA) 20º.

En la mateixa categoria però masculina, Aidan Huestis (FC Barcelona) va endur-se la medalla d’or amb un total de 23,33 punts.

Finalment, en categoria Intermediate Novice A femení, Carla Sánchez (FC Barcelona) va pujar a l’esglaó més alt del podi emportant-se la medalla d’or amb un total de 25,62 punts.

.

RESULTATS

Imatges: José Gallego

.