Diari de la Neu, un altaveu per als esports d’hivern

foto

Diari de la Neu i la FCEH signen un nou acord de col·laboració en què el mitjà digital especialitzat en el món de la neu realitza una funció útil complementària a la Federació. El mitjà català ofereix cobertura de la informació més rellevant generada al nostre territori amb un objectiu compartit: potenciar la pràctica i difusió dels esports d’hivern.

El diari digital Diari de la Neu i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) han renovat el seu acord de col·laboració una temporada més, en una relació per sumar esforços que ja ve de lluny. D’aquesta manera, el mitjà català seguirà contribuint, de la mà de la Federació, al desenvolupament dels esports d’hivern a Catalunya, en tots els seus vessants.

Nascut el 2013, Diari de la Neu s’ha convertit, amb constància, rigor i un estil divulgatiu amè, en un mitjà especialitzat en el món de la neu que, amb un radi de cobertura ampli, integra i dóna veu a tots els actors implicats en el sector. Una eina útil que uneix professionals del món de la neu amb aficionats i practicants populars. I tot plegat per potenciar la pràctica i la difusió dels esports d’hivern.

“Ens centrem en la informació més local i de proximitat, de manera que prioritzem el Pirineu català, sense oblidar territoris afins com Andorra i la Catalunya Nord”, apunta l’editor de Diari de la Neu, Ivan Sanz.

Mitjançant entrevistes, articles d’opinió, reportatges o anàlisis, els esports d’hivern són els autèntics protagonistes d’aquest mitjà, que també intenta acostar aquests esports a la població catalana com una activitat social, esportiva i saludable a l’accés de tothom, sense barreres territorials o econòmiques pel mig.

.

.

“Visualitzem el vincle amb la FCEH com una ajuda per seguir remant en la mateixa direcció. De forma humil volem ajudar a dinamitzar l’economia del nostre Pirineu i continuar sent un país de neu, com marca la nostra història”, afirma Sanz.

Per la seva part, la presidenta de la FCEH, Mònica Bosch, veu l’acord com una “oportunitat per potenciar l’altaveu que formem els principals actors del sector, i engrescar la gent a practicar esports d’hivern en el context actual. Esports que, ja de per si, es practiquen en l’aire pur de la natura, amb una alta protecció i amb distància social entre els seus practicants”.