Dos ors catalans a la Copa Federación i Copa Espanya de Ballet

foto

En la competició realitzada a Puigcerdà i dirigida per la RFEDH, la FCEH va comptar amb 5 patinadores a la Copa Federación i un equip a la Copa Espanya de Ballet sobre gel.

En aquesta edició, la Federació Catalana va estar representada per la presidenta de la Federació, Mònica Bosch, i la cap del comitè de patinatge, Griselda Pous. 

Respecte a la Copa Federación, en la categoria Júnior A femení, Anna Royo (FC Barcelona) va pujar a l’esglaó més alt del podi amb una puntuació total de 53.08 punts. El segon i tercer lloc el van ocupar les patinadores madrilenyes Nadia Berrocal (Valemoro Ice Team), amb 45.6 punts, i María Rodríguez (la Nevera), amb 41.83 punts.

.

.

Aquesta categoria però, va tenir més representació catalana, amb les patinadores Lucía Sanchez i Irene Arísambdues del CEGVA, que van classificar-se en 4a i 5a posició, respectivament. A més, Sara Monteagudo (CEPAP) va finalitzar 7a i Alba Ribera (FC Barcelona) 12a, en la que va ser la categoria més nombrosa de la competició, amb un total de 35 patinadores.

Per altra banda, en la Copa Espanya de Ballet sobre gel, l’equip català Barça Artístic Team va presentar una proposta de “La casa de papel” que el va portar a classificar-se en primera posició amb una puntuació total de 48.58 punts en categoria sènior.

.

.