El CG Puigcerdà lidera la primera jornada de la LNHH

Celebrada la 1a jornada de la Lliga Nacional d’Hoquei gel masculina de la temporada, el CG Puigcerdà lidera la general amb 3 punts i millor diferència de gols, empatat a punts amb el CH Jaca i el CHH Txuri Urdin. Completen la taula el FC Barcelona, ​​SAD Majadahonda, CH Boadilla i el Mil·lenni de Logronyo que encara no s’ha estrenat.

Aquest cap de setmana ha començat la Lliga Nacional d’Hoquei Gel masculina de la temporada 2016-2017 i el Sènior del Club Gel Puigcerdà ha encetat aquest circuit amb una victòria davant el conjunt madrileny de Boadilla per 1 gol a 9 i encapçala provisionalment la classificació. 

El jugador català Oriol Boronat va ser el golejador de la nit amb 3 encerts a porteria, seguit Tona Kelvey-Brown amb 2 gols. Van completar el marcador Oriol Paul, Lucas Poch, Marc Paul i Jorge Piñar. 

Pel que fa a la resta de partits disputats aquest primer cap de setmana de Lliga Nacional, el Txuri Urdin es va imposar al Barça per 3 gols a 1 i el Jaca al Majadahonda per 3 a 7. 

1a Divisió Femenina i LNHH Júnior

A la primera divisió femenina, el SAD Majadahonda es va imposar al CH Jaca per 2 gols a 12 i el CH Boadilla va guanyar al CH Jaca per 1 gol a 6. 

A la LNHH Júnior el FC Barcelona, líder de la jornada,  va vèncer el Txuri Urdin per 3 a 9 a i el Majadahonda al CH Jaca per 4 a 2.