El cúrling brilla a la Pista de Gel de Puigcerdà

foto

L’equip Puigcerdà Carlit, format per Lara Ruiz, Marc Morralla, Oriol Gastó i Sergi Conde, s’ha coronat campió de Catalunya de la disciplina de cúrling, en marc de la 17ª Lliga Catalana de Clubs de Cúrling celebrada aquests 5 i 6 de novembre a la Pista de Gel del Poliesportiu de Puigcerdà.

El Pavelló de Gel del Poliesportiu de Puigcerdà, ha acollit aquest cap de setmana la tradicional Lliga Catalana de Clubs de Cúrling, que enguany celebra la seva 17ª edició, disputada entre vuit equips, sis catalans, un andorrà i un club convidat de Jaca.

Dissabte es va disputar la fase de grups on es definirien els quatre equips que han jugat la semifinal, la final de consolació i la final de la Lliga. També es van determinar els equips restants que s’han disputat els quatre darrers llocs de la classificació. Així doncs, a la primera jornada, es va decidir que els equips Puigcerdà Carlit, Curling Club Hielo Jaca, Sporting l’Olla 2 i Acura Andorra es jugarien els quatre primers llocs de la classificació, mentre que els equips Barcelona Cúrling Club, Puigcerdà La Tosa, Club d’Esquí Berguedà i Sporting l’Olla 1 es disputarien les quatre darreres posicions.

Les pedres decisives

Les semifinals i les semifinals de consolació, han donat el tret de sortida a segona jornada de la Lliga Catalana de Clubs de Cúrling. El Puigcerdà Carlit ha disputat la final, ja que s’ha imposat 7 pedres a 4 al Curling Club Hielo Jaca a la primera semifinal. També l’ha jugat l’Sporting l’Olla 2 després de guanyar 11 a 4 a l’Acura Andorra. La victòria definitiva se l’ha endut el Puigcerdà Carlit per 7 pedres a 3, així que l’Sporting l’Olla 2 s’ha hagut de conformar amb una bona segona posició. Pel que fa a la final de consolació, el bronze se l’ha endut Acura Andorra (8) i el Cúrling Club Hielo Jaca (4) ha quedat en quarta posició.

Les semifinals de consolació, han dut a lluitar per la cinquena i sisena posició el Puigcerdà Tosa i l’Sporting l’Olla 1, després que vencessin 8-7 i 8-5 al Barcelona Cúrling Club i al Club d’Esquí Berguedà respectivament. La cinquena i sisena posició se l’han endut l’Sporting l’Olla 1 i el Puigcerdà la Tosa (8-6), i les darreres posicions han estat pel Barcelona Cúrling Club i el Club d’Esquí Berguedà, que han quedat en setena i vuitena posició respectivament després de firmar un 7-6.

Classificació

  1. Puigcerdà Carlit
  2. Sporting l’Olla 2
  3. Acura Andorra
  4. Cúrling Club de Hielo Jaca
  5. Sporting l’Olla 1
  6. Puigcerdà La Tosa
  7. Barcelona Cúrling Club
  8. Club d’Esquí Berguedà