Catalunya – Euskadi

Catalunya – Euskadi

.

PARTIT AJORNAT

A causa de l’actual situació epidemiològica existent a Catalunya i Euskadi, les respectives federacions d’esports d’hivern (FCEH i NKEF) han decidit, de mutu acord i per un motiu essencial de prudència, cancel·lar els dos partits que havien de disputar les seleccions d’hoquei gel de Catalunya i Euskadi el pròxim 28 de desembre a la pista de gel de Puigcerdà.

Lamentem els inconvenients que pugui ocasionar aquesta decisió.

.

Pel que fa a la seva entrada adquirida pel partit, disposa de les següents opcions:

  1. Reservar la seva entrada: Ambdues federacions estan buscant una nova data per a la celebració del partit. La seva entrada li reservaria la plaça per a la nova data escollida.
  1. Sol·licitar la devolució de l’import abonat: En el cas que prefereixi la devolució de l’import abonat, ha d’enviar un correu a jordiharo@fceh.cat amb la següent informació per verificar la seva compra i procedir a la devolució de l’import:
  • Nom i Cognoms
  • DNI

*En el cas d’haver adquirit més d’una entrada, la informació anterior referent a les dades personals és necessària per a totes les persones que disposen d’ella.

.

.

.

Torna un clàssic de l’Hoquei Gel

Quatre anys després de l’última edició, el pròxim 28 de desembre la pista de gel de Puigcerdà acollirà un nou duel entre les seleccions de Catalunya i Euskadi. La jornada comptarà amb dos partits, en categoria masculina i femenina. 

D’aquesta manera, les festes nadalenques tornaran a oferir un potent reclam per als amants de l’hoquei gel i els esports d’hivern, amb un xoc entre dues seleccions amigues i amb fort arrelament social i esportiu en l’hoquei gel estatal.

.

QUAN

Una jornada festiva que tindrà lloc el pròxim dimarts 28 de desembre, amb la celebració de dos partits: en categoria femenina i masculina. 

.

Catalunya – Euskadi  Femení     14:00h

Catalunya – Euskadi   Masculí     20:00h 

.

.

ON

L’escenari escollit per celebrar els partits serà la pista de gel del Club Poliesportiu Puigcerdà. Afortunadament, un cop retirada la restricció d’entrada a recintes per efectes de la pandèmia, la pista podrà acollir el 100% del total del seu aforament.

La pista es pot trobar a les afores de Puigcerdà, a poc més de 5 minuts en cotxe des de la rotonda d’entrada al poble.

.

divi discount
google maps embed wordpress

.

ENTRADES

Les entrades per al doble enfrontament entre Catalunya i Euskadi ja estan a la venda a través d’aquesta mateixa pàgina web.

Des d’ara i durant unes setmanes, les entrades es poden adquirir a un preu promocional, que incrementarà lleugerament després en funció del dia i el mes en que es comprin. A continuació podeu consultar els trams de preus.

.

.

3€   Fins a l’1 de novembre

4€   Del 2 al 30 de novembre

5€   De l’1 al 27 de desembre

.

 

.

.

3€   Fins a l’1 de novembre

4€   Del 2 al 30 de novembre

5€   De l’1 al 27 de desembre

.

.

.

4€   Fins a l’1 de novembre

6€   Del 2 al 30 de novembre

8€   De l’1 al 27 de desembre

.

.

.

NORMATIVA COVID PER ALS ASSISTENTS

Consulteu les normes bàsiques a seguir a l’hora d’entrar i sortir del recinte. Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

.

.

.

.