El Pont de Suert acull el seu primer Gran Premi de Múixing

foto

Els dies 21 i 22 d’octubre el municipi, situat a l’Alta Ribagorça, va acollir el I Gran Premi Múixing Pont de Suert, amb una notable participació. És la primera competició d’aquestes característiques que se celebra al nostre territori, ja que té el seu origen a Noruega.

Aquest cap de setmana El Pont de Suert va acollir una novetat al calendari que va fer vibrar el públic que es va aplegar a la zona i, per descomptat, també els seus participants. Una prova encarregada d’obrir la 24ª Lliga Catalana de Múixing i la 1ª Lliga Inter clubs.

Després d’un intens cap de setmana de competició on tots van donar el màxim, aquests són els resultats que es van donar.

Emoció en totes les categories

Dins de la modalitat bikejoring, en categoria veterans masculí Francisco Justicia es va endur el títol per davant d’Oro Hurtado. En sènior femení, Ana María Martínez va guanyar per davant de Natalia Camps i Anna Bohigas. I en sènior masculí, el títol va recaure en Victor Carrasco, que va estar acompanyat en el podi per Oscar Muñoz i Manel Moreno.

Pel que fa a canicròs, en veterans A masculí Raúl Bustos es va imposar a Víctor Aloras i Oro Hurtado. En sènior femení, Nausica Cornado va ser la vencedora per davant de Tamara Vázquez i Laura Cuatrecases, mentre que en categoria masculina Iván Mateo es va endur la victòria superant a Alejandro Muñoz i Javier Torres. En categoria júnior masculí, Guillem Sánchez va superar a Lluis Guilera.

Per últim, en scooter de 2 gossos victòria per a Oriol Cardona, amb la companyia al podi de Javier Bonilla i Moisés Valero. I en 4 gossos, el participant més ràpid va ser Ariadna Lomeña per davant de Miguel Ángel Vicente.

Enllaços d’interès

Classificació General

Imatges: Canicross.cat