Els agents dels esports de neu comencen a traçar les línies estratègiques del calendari de competicions de la temporada vinent

foto

La seu de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha acollit aquest dijous 25 d’abril la primera Jornada de Treball per a la Planificació del Calendari de Competicions de la Temporada 2024-2025 a Catalunya. Aquesta trobada ha reunit a les estacions d’esquí de FGC, Baqueira Beret, Masella, l’Associació Catalana d’Estacions d’Esquí i Activtats de Muntanya (ACEM), la Real Federación Española de Deportes de Invierno (RFEDI), el Consell Català de l’Esport i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH).

.La Federació Catalana d’Esports d’Hivern ha reunit per primera vegada, a Barcelona, tots els agents del sector dels esports de neu amb l’objectiu de començar a teixir el calendari de competicions de neu de la temporada 2024-2025 a Catalunya.

En aquesta trobada, s’ha posat èmfasi en la importància de marcar una direcció clara per a les competicions que es disputaran al territori català, amb un enfocament en l’optimització dels recursos disponibles. S’ha acordat la necessitat de fixar metes realistes per garantir el èxit de les competicions i evitar compromisos fora de l’abast.

També s’ha tractat la projecció de Catalunya al món, amb l’organització de competicions internacionals a llarg termini. A més, s’ha encoratjat la generació d’idees per a millores en el desenvolupament de les competicions, centrats en l’excel·lència i la millora contínua de cara al futur.

Els representants de les estacions d’esquí catalanes han compartit la seva visió sobre la temporada vigent i el futur dels esports d’hivern a casa nostra. Amb el consens unànime de totes les estacions, s’ha aconseguit la unificació del calendari per optimitzar al màxim els recursos disponibles i proporcionar una experiència de competició més cohesionada per a tots els participants.

David Samper, president de la FCEH, ha expressat el seu “agraïment a tots els participants per la seva col·laboració i compromís amb el creixement i el desenvolupament dels esports d’hivern a Catalunya” i ha afegit que “amb una visió unida i un enfocament compartit, estem segurs que la temporada vinent serà un èxit rotund”.

.