Els millors múixers es donen cita als Campionats de Catalunya de Múixing sobre Terra

foto

La població d’Hostalric acollirà aquest cap de setmana una nova edició dels Campionats de Catalunya de l’especialitat, en un circuit boscós i molt ràpid. La cita comptarà amb un centenar d’esportistes que lluitaran pels títols en joc, entre ells els recents medallistes mundials.

Ens trobem en la recta final de l’any, senyal que arriba una de les cites més espectaculars de múixing i canicròs  a casa nostra. Aquest dissabte i diumenge la localitat gironina d’Hostalric celebrarà un cop més els Campionats de Catalunya de Múixing sobre Terra, amb sortida del primer participant dissabte a les 8:00 del matí. Una prova organitzada per la FCEH i el Club Canicross GOSesport Catalunya.

L’esdeveniment es presenta realment interessant pel nivell que oferirà, ja que tant en les darreres cites internacionals com en els recents Campionats d’Espanya els catalans van brillar amb llum pròpia (en aquests últims van sumar un total de 15 medalles).

De fet, entre els participants hi haurà els tres múixers que van pujar al podi en els Campionats del Món de l’especialitat de la IFSS celebrats a Polònia el mes de novembre: Víctor Carrasco, que es va proclamar campió; Olga Álvarez, subcampiona; i Enrique Vilchez, bronze. De fet, els tres defensaran el títol de campió de Catalunya que van endur-se l’any passat al mateix escenari.

“Les proves tindran lloc en un circuit molt ràpid, d’entorn boscós, amb una pista de terreny ideal pels gossos i atletes. A més, gaudiran d’unes boniques vistes com les del Castell d’Hostalric” comenta el president del club GOSesport i director de la prova, Alejandro Muñoz.

Enllaços relacionats

Nota informativa