En la prova Betula Minifreestylers competició i diversió van de la mà

foto

Port Ainé aplegarà aquest dissabte al Betula Minifreestylers a nens i nenes que practiquin snowboard i esquí.

 

 

 

La prova acollirà aquest dissabte a Port Ainé esquiadors i snowboarders (tant freeskiers com racers), que vulguin gaudir d’aquest festiu ambient sense deixar de banda l’esperit competitiu.

La prova, organitzada per l’Associació Esportiva Pallars (AEP), serà puntuable per a la classificació general del circuit PFT Minifreestylers i PFT Rookie. Hi participaran corredors de les categories U15, U13, U11, U9 i U7 en les modalitats Freestyle d’alpí i snowboard masculí i femení.

La prova constarà de tres rondes puntuables on contarà la mitjana de les dues millors. A les 9 hores es donarà el tret de sortida a la jornada amb l’entrega de dorsals a la Sala Pica d’Estats. A les 10 hores, a l’snowpark de Port Ainé, es farà al reconeixement de pista i l’entrenament i d’11 a 13 hores es realitzarà la competició. Finalment a les 13:15h es farà la presentació i discussió de resultats acabant a les 14h amb l’entrega de premis.

Tots els participants tindran un obsequi i també hi haurà beguda per a tothom. Competició, rialles, motivació, festa i diversió per a grans i petits amb un objectiu, contagiar el Freestyle als més joves.