Espot acull una edició rodona del Gran Premi FCEH

foto

El 20 i 21 de desembre l’estació d’Espot Esquí va acollir el Gran Premi FCEH d’esquí alpí, inclòs en el calendari FIS. La meteorologia va acompanyar als corredors ambdós dies, contribuint a veure curses amb molta igualtat.

Amb cel clar i bones condicions meteorològiques, l’estació lleidatana d’Espot va ser escenari d’una nova edició del Gran Premi FCEH d’esquí alpí, puntuable per al calendari FIS i que va comptar amb la participació d’un bon nombre de corredors catalans, de la resta de l’Estat i de països com Andorra, França, Itàlia i Austràlia.

En total, al voltant de 110 corredors van donar-se cita a aquesta prova de referència de la FCEH, que compte amb el suport dels seus col·laboradors i les institucions del territori.

La competició va donar el tret de sortida dilluns amb la celebració de l’Eslàlom (SL), que va deixar-nos resultats ben ajustats entre els corredors més ràpids en completar el traçat, mentre que dimarts es va seguir una tònica molt similar en la disputa del Gegant (GS).