Fort inici de la pretemporada dels equips de tecnificació de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern

foto

Els equips de tecnificació d’esquí de fons, esquí alpí, snowboard i patinatge de velocitat ja miren cap a la temporada 2022-2023 amb treballs de tècnica i condicionament físic.

L’equip d’esquí de fons ja suma dues concentracions a Cerdanya i una a Bessans, a França. El gran volum del treball que han realitzat s’ha focalitzat en circuits de rollerski, ja que permet fer un bon treball específic enfocat a la temporada d’hivern. A més a més, l’estada de pretemporada a Bessans els ha permès entrenar en alçada i guadir dels ports més emblemàtics dels Alps francesos.

Els tecnificats d’esquí alpí ja han realitzat dues concentracions. La primera, a finals de juny, va tenir lloc al glaciar francès de Les 2 Alpes, on van fer entrenaments específics de les modalitats d’eslàlom gegant i eslàlom. La segona concentració, al País Basc, es va focalitzar en entrenaments de condicionament físic.

L’equip de snowboard també han realitzat dues concentracions. La primera, també va ser al glaciar de Les 2 Alpes, amb l’objectiu de treballar sobre neu. La segona concentració va tenir lloc a Insbruck, a Àustria. Els entrenaments, específics i en sec, es van focalitzar en la tècnica, la gestió d’emocions i la pèrdua de la por.

Finalment, l’equip de tecnificats de patinatge de velocitat es va concentrar a la pista de gel d’Inzell, a Alemania, per tal de preparar la propera temporada d’hivern.