Hostalric acollirà el Campionat de Catalunya de Múixing sobre Terra 2016

Els propers dies 26 i 27 de novembre se celebrarà el Campionat de Catalunya de múixing sobre terra a Hostalric (Girona).

Aquest campionat decidirà els campions i campiones de Catalunya en múixing i canicross de la present temporada 2016-17 i serà de molt alt nivell ja que s’espera la participació de múixers catalans amb prespectiva internacional. 

El campionat, organitzat pel Club Canicross GOSesport Catalunya, espera rebre una alta participació en categories de dos o més gossos, com ara el Scooter 2 gossos, una mostra ben clara que el múixing a casa nostra està creixent i molt. 

La prova serà puntuable per a la 23a Lliga Catalana de múixing i per a la 11a Lliga Catalana de Canicross.

Recordem els campions i campiones de catalunya de la passada edició.

Campions i campiones 2015-16

Els campions i campiones de Catalunya de Múixing i Canicross 15/16 van ser Oscar Lapeña (CET) en DR6, Ariadna Lomeña (AEM) en DR4, Luís Cruz (CET) en DR4N, Marta Barrufet (CCLF) en BWS, Victor Carrasco (AEM) en BMS, Francisco Justícia (AEM) en BMV, Santiago del Valle (GOSCAT) en BN, Jan Rigol (CET) en DR21, Xavier Tarifa (GOSCAT) en DS2, Santiago del Valle Rodriguez (GOSCAT) en DS2N, Lluís Guilera (GOSCAT) en CMJ1, Lali Masriera (AEM) en CWS, Daniel Artero (AEM) en CMS, Carlos Andujar (KNSTK) en CMVA i Miquel Miquel (AEM) en CMVB.

Enllaços relacionats
Nota Informativa