Hostalric proclama els millors múixers sobre terra de Catalunya

foto

Les fredes temperatures d’aquest cap de setmana a la localitat de La Selva no van impedir viure uns fantàstics Campionats de Catalunya Múixing i Canicròs sobre Terra, amb l’organització de GOSesport.

Un circuit boscós, ideal per córrer ràpid, una participació d’alt nivell amb esportistes d’experiència internacional i la fiable organització del Club Canicross GOSesport Catalunya. Tots els ingredients estaven servits per viure aquest 16 i 17 de desembre una nova edició de la cita més important de la temporada de múixing i canicròs sobre terra en l’àmbit català.

La competició va arrencar dissabte amb una primera màniga on ja es van començar a definir quins serien els dominadors d’enguany a Hostalric, mentre que diumenge es van proclamar els campions definitius, no sense alguna sorpresa afegida.

En categoria DR6 (Vehicle 6 gossos), el podi mixt va estar format per Natalia Garcia del CET, per davant de Carles Calicó, també del CET, i Eloi Contreras de l’AEM. En DR4 (Vehicle 4 gossos), victòria per a Natalia Camps del GOSCAT, acompanyada al podi d’Oscar Lapeña del CET i Ramon Roy de l’AEM. En DS2 (Patinet 2 gossos), Daniel Artero del CCLF va ser el campió, per davant de Francesc Grimal del GOSCAT i David Pararol del mateix club. En canvi, en DS2N (Patinet 2 gossos nòrdics) títol per a Moisés Valero de l’AEM, segon Pablo Ruiz del CET i tercer Pedro del Arco, també del CET.

La categoria DBM (Bikejoring masculí sènior) va ser dominada novament pel campió mundial Víctor Carrasco de l’AEM, que va superar al seu company de club Marcel Gual i a Oscar Muñoz del CCLF. En DBMV (Bikejoring masculí veterans), Ramon Armengol de l’AEM va vèncer a Andrés Bustos, del mateix club, i Oro Hurtado del GOSCAT.

En DBW (Bikejoring Femení sènior), Marta Barrufet va revalidar el títol per davant de dues components del GOSCAT, Natalia Camps i Anna Mimó. Per la seva part, en DBN (Bikejoring nòrdics) victòria per a Meritxell Reynés del GOSCAT, que supera a Pablo Ruiz del CET i Moisés Valero de l’AEM. També en DS1 (Patinet 1 gos) es van confirmar els pronòstics amb títol per al recent medallista mundial Enrique Vilchez del GOSCAT, que va superar els seus companys d’equip Marc Gallego i Jordi Angel Torramilans.

En DCM (Canicròs masculí sènior), Marcel Gual de l’AEM va ser el més ràpid, superant a  dos components del GOSCAT, Santiago del Valle i Javier Torres. En DCMJ (Canicròs masculí júnior), títol per a Guillem Sánchez del CCLF per davant de Luis Guilera del GOSCAT. I en DCMV (Canicròs masculí veterans), el guanyador va ser Juan Manuel Calderón del CCLF, amb Carlos Andujar del CCLF i Victor Aloras del GOSCAT completant el podi.

En DCW (Canicròs femení sènior) es va proclamar campiona Lali Masriera de l’AEM, per davant de Marta Bosch del CCLF i Nausica Cornado del GOSCAT. Per últim, en DCWV (Canicròs femení veteranes) la campiona mundial Olga Álvarez de l’AEM venia a Hostalric com a clara favorita i no va fallar, superant a Nati Aler del GOSCAT i a Marga Ribas del CCLF.

Com és habitual en aquest cas, l’entrega de premis va posar el punt final als Campionats, on més enllà dels trofeus als diferents podis de cada categoria també es van entregar alguns trofeus especials, com el destinat a un corredor aragonès que va animar-se a córrer a Hostalric o el que GOSesport va decidir atorgar a tall d’agraïment a la responsable de competicions de la FCEH, Cristina Orea.

Enllaços d’interès

Classificació general

Imatges: Guaurderia | Photoset