La Copa Internacional Ciutat de Barcelona exhibeix patinatge d’alt nivell

foto

L’11 i 12 de maig el Palau de Gel del FC Barcelona va acollir la competició de patinatge artístic de referència, que compte amb participants de diferents clubs de Catalunya i de fora del territori. La prova va posar el punt final al calendari d’aquesta temporada.

Com és tradició els darrers anys, amb l’entrada de la primavera i de la recta final de la temporada d’hivern  arriben les millors cites de patinatge artístic del calendari FCEH. I una d’elles és, sens dubte, la Copa Internacional Ciutat de Barcelona, disputada a la pista de gel del FC Barcelona.

La competició va comptar amb participants de diferents clubs catalans, de la resta de l’Estat, Andorra i França i era la darrera prova puntuable de la 28ª Lliga Catalana de Patinatge Artístic de la FCEH. Una cita, que després de dos dies, va deixar alguns patinadors de clubs catalans al podi.

En categoria Escola, Gemma Arias (FCB) va obtenir la victòria, mentre que en Debutants es va donar un triplet blaugrana al podi. Martina Sibera es va imposar a Elsa Bonet i Eva Medina, mentre que els també patinadors del FCB, Miguel Vial i Jaume Fluvià, van acabar primer i segon, respectivament.

En Benjamí, les blaugranes Nur-Aynoa Yilmaz i Alba Gómez van acabar en segona i tercera posició, mentre que Aidan Huestis (FCB) es va proclamar campió per davant de Pol Visa (PAP). En Debs, Layla Queiruga (PAP) va superar la seva companya Laia Puntí i, en Novice Regional, victòria per a Ona Fito (FCB).

En categoria Advanced Novice van pujar dues blaugranes al podi amb la segona posició de Fanny Maria i la tercera d’Alexandra Martínez mentre que, en Basic Novice, es va donar una triple presència catalana amb la patinadora del PAP, Laura Izquierdo, com a campiona, seguida de Mariona Carpio (PAP) i Mara Martínez (FCB). Aquests dos darrers clubs van estar presents també en homes, amb el campió Guiu Oliver (FCB), Gael Foulon (FCB) i Pau Vilella (PAP).

En categoria Aleví, les dues patinadores del PAP, Carla Sánchez i Naila Visa, van ser primera i segona, mentre que en Infantil A també va vèncer una altra patinadora del club ceretà, Sandra Tor. En Infantil A, victòria per a Daniel Odriozola (CEGVA) i, en Cadet, segona posició per a Berta Ruiz (PAP).

La patinadora del FCB, Mariami Meshveliani, va ser la millor en categoria Júnior, el mateix que Elvis Caubet (PAP) en homes. A més, Laia Bertran (FCB) es va endur el títol en Sènior.

 

Enllaços d’interès                                                                                                                                        

Classificacions

Àlbum imatges (Photoset.es)