La FCEH, contra el tancament de Candanchú

foto

Amb relació a l’anunci oficial, realitzat per part de l’estació d’esquí de Candanchú, de l’impossibilitat d’obrir les portes aquesta pròxima temporada hivernal, des de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) volem donar tot el nostre suport a l’entitat i defensar la continuïtat d’aquesta estació situada a l’Aragó.

La de Candanchú és una estació històrica, de llarga trajectòria per als esports d’hivern, que ha estat seu de nombroses competicions nacionals i internacionals. Un motor econòmic per al territori per on han passat un gran nombre d’esportistes del nostre país i d’arreu del món, que han pogut gaudir de les seves pistes.

L’hipotètic tancament de l’estació suposaria una pèrdua molt significativa per a tots els amants dels esports d’hivern i, sobretot, per al desenvolupament social i econòmic del territori, amb especial incidència en el Pirineu Aragonès.

Per aquest motiu, des de la FCEH ens sumem a l’onada de missatges de suport i solidaritat que ha rebut l’estació des que realitzés l’anunci oficial, que inclou una petició popular, anomenada CandanchúNoSeCierra, que pràcticament ha reunit 7.500 signatures.

Una unió de forces que confiem que serveixi per evitar el tancament de l’estació, i així poder seguir gaudint d’un entorn idíl·lic per als amants de la neu i els esports d’hivern.

.

— —

.

Con relación al anuncio oficial, realizado por parte de la estación de esquí de Candanchú, de la imposibilidad de abrir las puertas esta próxima temporada invernal, desde la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) queremos dar todo nuestro apoyo a la entidad y defender la continuidad de esta estación situada en Aragón.

La de Candanchú es una estación histórica, de larga trayectoria para los deportes de invierno, que ha sido sede de numerosas competiciones nacionales e internacionales. Un motor económico para el territorio por dónde han pasado un gran número de deportistas de nuestro país y de todo el mundo, que han podido disfrutar de sus pistas.

El hipotético cierre de la estación supondría una pérdida muy significativa para todos los amantes de los deportes de invierno y, sobre todo, para el desarrollo social y económico del territorio, con especial incidencia en el Pirineo Aragonés.

Por este motivo, desde la FCEH nos sumamos a la oleada de mensajes de apoyo y solidaridad que ha recibido la estación desde que realizara el anuncio oficial, que incluye una petición popular, denominada CandanchúNoSeCierra, que prácticamente ha reunido 7.500 firmas.

Una unión de fuerzas que confiamos que sirva para evitar el cierre de la estación, y así poder seguir disfrutando de un entorno idílico para los amantes de la nieve y los deportes de invierno.

.