La FCEH presenta l’equip català de múixing i canicròs

foto

En el marc del Trofeu Rajadell, la FCEH va oficialitzar l’estrena del seu nou equip de múixing i canicròs, format pels actuals campions de Catalunya de cada una de les categories. La notícia reforça l’evolució sostinguda d’aquesta disciplina, per tal de millorar el nivell i captar nous adeptes.

En plena comarca del Bages, el petit poble de Rajadell va acollir, el passat diumenge 16, l’estrena de l’equip català de múixing i canicròs, format per 14 integrants d’un ventall d’edats ben divers. La composició de l’equip s’ha basat en els resultats del passat Campionat de Catalunya de múixing sobre terra, que va tenir lloc a principis de novembre, d’on s’han seleccionat els campions i campiones de cada categoria.

L’equip català, doncs, és un reflex de l’ampli ventall d’edats existent, així com de les diferents modalitats que integra aquest esport. A més, entre els múixers de l’equip s’hi troben representats pràcticament tots els clubs amb activitat de múixing a Catalunya: GOSesport Catalunya, Asociación Española de Mushers, Club Esquí Vic i Club Canicross Les Franqueses.

.

.

Els components de l’equip català per a la temporada 2021-2022 són: Asiel Wernli (VIC), Eric Hurtado (GOSesport), Ariadna Lomeña (GOSesport), Lázaro Martínez (AEM), Oro Hurtado (GOSesport), Javier Torres (VIC), Marcel Reymundi (AEM), Laura Cuatrecases (CCLF), Olga Álvarez (AEM), Jordana Salvadó (CCLF), Daniel Artero (AEM), Pep Bru (GOSesport), Walia Caler (GOSesport) i Lali Masriera (GOSesport). Múixers que formaran l’equip actual fins a la celebració de la pròxima edició del campionat de Catalunya, la pròxima temporada.

“Durant la temporada, els membres rebran diferents formacions i gaudiran de condicions i recursos per millorar i potenciar el seu desenvolupament esportiu dins del múixing i canicròs català”, explica el cap de comitè de la FCEH, Alejandro Muñoz.

Tots ells van poder lluir l’equipació oficial, de la marca Joma, durant la celebració del Trofeu Múixing Rajadell, la tercera prova de la 27ª Lliga Catalana de Múixing i la 15ª Lliga Catalana de Canicròs, organitzada pel club GOSesport.

L’elecció de nous paratges on celebrar proves del calendari català, així com la implementació de l’equip oficial de la FCEH i el treball constant que realitzen els clubs dia rere dia, són accions que contribueixen al progressiu creixement del múixing i el canicròs, juntament amb la captació de nous adeptes.

.

Crèdits d’imatge: Carlos San Pedro

.