La FCEH subscriu acord de col·laboració amb RODI MOTOR SERVICES

Els federats d’esports d’hivern amb llicència de competició, multirisc i targeneu tindran un descompte del 10% en el canvi de rodes d’hivern marca Michelin a qualsevol punt de venda Rodi Motor Services.

La FCEH enceta la temporada signant un acord de col·laboració amb RODI Motor Services, empresa especialitzada en venda de neumàtics, manteniment i mecànica integral de l’automòbil. L’acte formal entre les dues parts es va dur a terme ahir dia 23 de setembre a les oficines de la FCEH i va comptar  amb la presència per part de la FCEH del seu President Oscar Cruz, el seu Vicepresident econòmic David Samper i la Vicepresidenta de gel Miren Uriarte. Per part de l’empresa RODI Motor Services va assistir el seu director general Josep Esteve i Robert Llobera, soci de RODI Motor Services.

Segons el nou conveni assolit amb RODI Motor Services, que tindrà un any de durada fins el 30 de setembre de 2015, la marca farà una aportació econòmica a la FCEH en concepte de col·laboració amb els esports d’hivern. A més oferirà als federats amb llicència, targeneu o multirisc un 10% de descompte en el recanvi de neumàtics d’hivern marca MICHELIN, ajudant d’aquesta forma al manteniment dels seus vehicles i a potenciar l’ús de neumàtics d’hivern per tal de millorar la seguretat d’aquest col·lectiu en els seus desplaçaments en condicions adverses.

A canvi, la FCEH adquireix el compromís d’apropar la marca als seus federats comunicant-los les avantatges mitjançant el seus canals de comunicació així com respectant la condició d’exclusivitat de RODI Motor Services com a únic distribuïdor de neumàtics que col·labora amb la FCEH. El recent conveni subscrit entre la FCEH i RODI Motor Services s’ha elaborat en el marc d’un Pla de Comunicació anomenat “Winter 2014-2015 Federació – Rodi”, redactat conjuntament per a les dues parts, i que recull la naturalesa de l’acord, objectius, accions a portar a terme així com els compromisos adquirits durant la temporada d’hivern 2014-2015.

Enllaços relacionats 
Promoció Rodi – FCEH

 

Sobre RODI Motor Services

RODI Motor Services és la cadena de tallers mecànics líder a Catalunya, Aragó i Canàries, amb una estructura de més de 150 centres i més de 100 vehicles d’assistència en carretera, així com més de 1.000 col·laboradors al servei del client.

La cadena de centres de mecànica integral de l’automòbil RODI va néixer l’any 1990, fruit de l’acord de col·laboració entre dues empreses lleidatanes de l’automoció amb més de 50 anys d’experiència en el sector. Al final de l’any 2013, després de 20 anys, es va redissenyar la marca i l’estratègia de negoci passant a anomenar-se RODI Motor Services, però mantenint intactes els objectius i l’esperit que els ha caracteritzat i la trajectòria de l’empresa al llarg d’aquestes últimes dècades: el servei integral al client, la proximitat i l’accessibilitat. En definitiva, la satisfacció del client.

Aquesta renovació respon a la nova i ferma aposta per evolucionar i millorar per tal de donar resposta a les noves necessitats dels clients de RODI Motor Services amb la incorporació de serveis de mecànica integral de l’automòbil.

Durant l’últim any, 260.000 clients han confiat en els serveis de de mecànica d’automòbils i vehicles de RODI Motor Services, sempre amb un tracte proper i la qualitat dels serveis personalitzats.

L’evolució i el creixement constant han provocat que, a dia d’avui, RODI Motor Services sigui l’empresa de referència i líder del sector de la postvenda de l’automòbil.