La FCEH tanca en família una temporada d’hivern per a l’optimisme

foto

L’entitat va aprovar la gestió esportiva i econòmica de la darrera campanya en una Assemblea General celebrada a la Sala d’Actes de la UFEC, on també es va fer entrega als clubs dels premis corresponents a les dues últimes temporades.  

En ple centre de Barcelona, concretament en una Sala d’Actes de la UFEC plena -sempre respectant les mesures de prevenció-, la FCEH va celebrar dijous a la tarda l’Assemblea General Ordinària que posava pany i forrellat a la temporada 2020-2021. Els representants dels clubs presents a l’acte van aprovar per unanimitat la memòria d’activitats esportives, els comptes anuals i la liquidació del pressupost 2020, així com els reglaments esportius, entre altres punts de l’ordre del dia.

La presidenta de la FCEH, Mònica Bosch, va aprofitar l’avinentesa per agrair als clubs presents a la sala, i a tota la resta, l’enorme esforç realitzat per dur a terme competicions en un context tan complicat com el provocat per la pandèmia de la Covid-19, a més de constatar la qualitat organitzativa que tenen els clubs afiliats a la FCEH, amb gran experiència i prestigi més enllà de les nostres fronteres.

.

.

Èxits malgrat els obstacles

Fruit d’aquesta bona feina, Mònica Bosch i el vicepresident primer, David Samper, van emfatitzar algunes notícies positives de rellevància que deixa la darrera temporada, com l’alta participació d’esportistes catalans en competicions estatals i internacionals, malgrat la cancel·lació d’algunes proves.

També es va destacar el pes de la FCEH en l’organització de competicions internacionals de neu en tot l’estat espanyol, que arriba al 50% del total, entre elles la primera de snowboard-freestyle organitzada en àmbit estatal amb èxit de participació. Bosch també va ressaltar alguns dels resultats més notables, com els obtinguts per l’esquí alpí U14!U16, l’esquí de fons infantil, el múixing, el patinatge de velocitat i la Lliga guanyada pel FC Barcelona d’hoquei gel.

A més, com marca la tònica de les darreres temporades, entitat i clubs es van congratular de la forta representació d’esportistes de clubs catalans en els equips estatals de la RFEDI i la RFEDH. En el cas de la RFEDI, la temporada 2020-2021 va ser del 52%, comptant els esportistes de seguiment, mentre que per a la pròxima temporada augmenta fins al 59%.

Reconeixement als bons resultats

Acabada l’Assemblea es va donar pas al repartiment de premis de les dues darreres temporades. Entre els guardons a repartir hi havien les medalles UFEC, dissenyades en aquesta ocasió pels alumnes de l’Escola Massana, Lucas Amaral i Gabriel Sanz, i que s’atorguen als campions i campiones de Catalunya de cada modalitat esportiva.

.

.

A més, es van lliurar premis als tres primers clubs classificats de les diferents lligues catalanes d’esquí alpí, així com de la lliga catalana de patinatge artístic i a altres clubs guardonats en circuits d’esquí alpí.

Un lliurament de premis realitzat en petit comitè, a causa de les mesures de prevenció de la Covid-19, i que va viure un moment especialment emotiu. La FCEH, de la mà de la seva presidenta, Mònica Bosch, va condecorar a l’expresident de l’entitat i figura decisiva en el creixement de la Federació en l’última dècada, Oscar Cruz, amb un regal molt especial: uns esquís de fusta personalitzats amb el seu nom i el logotip de la FCEH.

.

.