La Festa del Múixing de la FCEH posa el punt final a la temporada

foto

Un cop acabades les competicions, els amants del múixing i el canicròs es van donar un homenatge el passat dissabte en l’acte celebrat a l’Aula Entorn Rural Can Jordi (Rubí). Amb lliurament de premis, sorteig i sopar, la FCEH va voler reconèixer aquest esport i els seus fidels practicants. 

Sense dorsals ni l’adrenalina habitual de les proves, així com tampoc amb els seus respectius gossos, un significatiu número de múixers es van reunir el passat dissabte per celebrar el final de la temporada de múixing i canicròs 2018-19.

L’escenari va ser l’Aula Entorn Rural Can Jordi, a Rubí, on els assistents van compartir les experiències viscudes a la Lliga Catalana així com en altres proves del calendari, algunes d’elles d’àmbit mundial.

En l’acte no hi van voler faltar el president de la FCEH, Oscar Cruz, així com el vicepresident de neu, Joan Puig, que van ressaltar la importància de la implicació dels Clubs per seguir fent créixer un esport amb molt camí per recórrer.

Tots els premiats en les diferents categories de la Lliga Catalana van poder pujar al podi per aixecar els seus respectius trofeus i, a més, tots ells van rebre una dessuadora de la FCEH en reconeixement a la seva participació. A més, el jove múixer Lluís Guilera va ser la persona escollida per rebre el premi de la RFEDI atorgat a la FCEH, com a federació amb més punts sumats a la Copa Espanya.

“En darreres temporades havíem premiat només els campions, però enguany vam veure just reconèixer la confiança que ens brinden tots els esportistes que puntuen a la Lliga, del primer a l’últim” explica el president de GOSesport, Alejandro Muñoz.

Un cop realitzat el lliurament, tots els assistents es van entaular per sopar i un sorteig de material va posar el punt final a la festa. “Ens agrada que la gent se senti acollida i reconeguda per part de la FCEH, i l’objectiu de l’acte anava en aquesta direcció”.

Una temporada de contrastos

“Estem molt satisfets d’aquesta festa per tancar una temporada difícil. Crec que la valoració és positiva però falten noves incorporacions. Hem de potenciar la feina comuna que fem amb els Clubs i que aquests aportin nous corredors dels seus municipis a les competicions. Hem d’ampliar la base i créixer més per mantenir el bon nivell dels últims anys” comenta el Cap de Comitè de la FCEH, Victor Carrasco.

Enllaços d’interès                                                                                                                                      

Classificació Lliga Catalana

Àlbum de fotografies oficials

 

Crèdits d’imatges: Miquel Taverna