La Fundació Jesús Serra celebrarà el 4 de març el seu 15è Trofeu d’Esquí Alpí a Baqueira Beret amb un format innovador

foto

L’estació de la Vall d’Aran tornarà a ser l’escenari de la competició que estarà concentrada en una única jornada i comptarà amb la novetat de la disputa de l’espectacular eslàlom paral·lel nocturn.

La Fundació Jesús Serra, celebrarà per quinzè any el seu trofeu d’esquí, en una única jornada en què els participants gaudiran de l’esport blanc en un marc envejable, amb la promoció de joves esportistes com a teló de fons. A més a més, aquesta edició estarà marcada per un caràcter especial i mai vist abans en aquest Trofeu. Per primera vegada, la cura d’eslàlom paral·lel s’allargarà fins al vespre i es podrà gaudir de l’espectacle d’esquí gràcies als diferents punts de llum LED que s’instal·laran a la pista Stadium.

El campionat comptarà amb 24 categories (U12, U14, U16, U18, U21, U30 i 6 categories Màsters) i dues proves diferents, l’Eslàlom Gegant i el Paral·lel. En aquesta edició la prova de Paral·lel estarà més oberta que mai, ja que se segmentarà la seva participació en tres categories, Formació, Elit i Màsters, amb el que hi ha moltes més possibilitats de disputar aquest espectacular paral·lel nocturn entre esportistes de la mateixa categoria.

Després de la celebració del Gegant, caracteritzat per la velocitat i tècnica en haver de completar un traçat en el menor temps possible, els millors participants disputaran per parelles el Paral·lel seguint un format eliminatori, sent aquesta una de les tres úniques proves que s’ofereixen al territori espanyol en aquesta modalitat i que aquest any compta amb la novetat de permetre la participació a partir de 14 anys.

Des del Trofeu Fundació Jesús Serra hi ha una ferma intenció de continuar compromesos amb el futur dels esportistes i unir el món de l’esport amb el de la formació per mitjà de la pràctica de l’esquí, activitat a la qual va estar molt vinculat Jesús Serra Santamans. És per això, que els tres primers classificats menors de 25 anys de la prova de paral·lel, obtindran una borsa d’estudis valorada en 15.000€ per continuar amb la seva formació acadèmica mentre ho compatibilitzen amb els entrenaments d’elit, un format únic al món de l’esquí.

En finalitzar la cursa es realitzarà l’entrega de trofeus de cada categoria, amb els regals de les marques Salomon, Garmin i Esquí Pro pels guanyadors, a més a més del clàssic sorteig entre tots els participants, que podran adquirir material esportiu Salomon o Kustom Skis, i molts més regals. Com a fi a aquesta nova jornada del Trofeu, tots els assistents i participants degustaran el famós après-ski de la cursa amb un magnífic aperitiu a pistes, un concert en directe d’un referent musical espanyol i una festa de clausura amb DJ que no deixarà indiferent a ningú.

Les inscripcions al Trofeu estaran obertes fins el 3 de març, a les 23:00h. Aquells que vulguin participar hauran de ser ràpids, ja que les places estan limitades a 300 participants.

Més informació i inscripcions obertes aquí.