La Molina acull els Campionats de Catalunya de Múixing de Neu

foto

L’estació ceretana serà l’escenari dels Campionats de Catalunya de Neu aquest pròxim 25 de febrer.

Múixers i gossos es donaràn cita a La Molina, concretament al Camí de Montana per gaudir de la prova nocturna i optar a ser Campions de Catalunya de la seva categoria.

El centenar de participants recorreran un circuit únic de 5 quilòmetres en la zona dels Llacs de la Molina. La prova està organitzada d’acord al Reglament dels Campionats de Catalunya de Mushing Neu de la FCEH i el Reglament General de Mushing i Canicross de la FCEH.

Les categories que disputaran aquest Campionat són: Canicross Júnior, Canicross Sènior (homes i dones), Canicross Veterans A (homes i dones), Canicross Veterans B, Trineu 8 gossos, Trineu 6 gossos, Trineu 4 gossos, Trineu 4 gossos nòrdics, Trineu 2 gossos (esportistes a partir de 18 anys), Trineu 2 gossos nòrdics, Trineu 2 gossos (Infantil fins a 14 anys) i Skijoring 1 gos (homes i dones).

Finalitzada la competició se celebrarà l’acte de cloenda del cirtcuit català a la Zona de Pic Nic del Bosc, amb el lliurament de premis dels Campionats de Catalunya de Múixing de Neu i els guardons finals de la Lliga Catalana de Canicross i de la Lliga Catalana de Múixing. També es lliuraran les equipacions de la Selecció Catalana de Múixing i Canicross.

Per recuperar forces després de la jornada també hi haurà un sopar de final de temporada al Restaurant del Bosc.

Enllaços d’Interès:

Nota Informativa