Mireia Vázquez, Isidre Sans, Arrieta Rodriguez i Mauro Rovira campions de Catalunya de velocitat

Durant els dies 13 i 14 de febrer es van celebrar a l’estació lleidatana de Boí Taüll les Proves de velocitat de la FCEH en la disciplina de súper gegant de les 2 categories d’infantils U14 i U16.

Dissabte es van celebrar els Campionats de Catalunya de velocitat per aquestes dues categories. En U16 es van proclamar Campions i Campiones de Catalunya els corredors Mireia Vázquez del GRANUEC (45.38) i Isidre Sans del AISC (43.94), seguits en segona posició de Lisa Vallcorba del CEVA (45.84) i Joan Berney del GEIEG (44.33) i integrant del grup de tecnificació d’esquí alpí de la FCEH, i en tercer lloc de Ruth Sellas del CANMC (45.87) i Pau Puerto del GRANUEC (44.48).

Els corredors proclamats Campions i Campiones de Catalunya de velocitat en U14 van ser Arrieta Rodriguez del CEVA (44.74) i Mauro Rovira del CANMC (44.16), seguits dels segons classificats d’Anna Ramon del CEVA (45.21) i Conrad Sastre del GRANUEC (44.35) i dels tercers Claudia Blanco de LMCE (45.67) i Marc Vilalta del GRANUEC (44.95) i integrant del grup de tecnificació d’esquí alpí de la FCEH.