Miren Miquel, Patricia Miquel i Joan Berney, campions d’Espanya Júnior d’esquí alpí

foto

La Molina va acollir el 10 i 11 de març el 37è Derby Internacional de Ciutadans, una prova que també comptava com a Campionats d’Espanya Júnior U21|U18, amb diversos esportistes catalans al podi. A més, Núria Pau es va endur la victòria i Albert Ortega la segona posició en l’eslàlom FIS.

Cap de setmana sense pausa per a La Molina, que va celebrar una nova edició del Derby Internacional de Ciutadans just després de gaudir de la Copa d’Europa FIS femenina. La prova tenia diversos punts d’interès, com els guanyadors absoluts de l’eslàlom disputat diumenge, que obtenien punts FIS.

En dones, Núria Pau, de l’equip RFEDI, va ser la guanyadora amb un temps d’1:12.10, mentre que en homes Albert Ortega, també equip RFEDI, va ser segon. La prova de gegant va haver de ser anul·lada per mal temps.

Per altra banda, el Derby també va computar com a Campionats d’Espanya Júnior U21|U18, on diversos esportistes de la FCEH van pujar al podi. En U21, Mirentxu Miquel del CAEI es va endur el títol amb 1:15.52, mentre que Anna Esteve del CEVA i de l’equip RFEDI va finalitzar tercera. En homes, per darrere del campió Aingeru Garay, va ser subcampió Albert Ortega de LMCE.

En categoria U18, Patricia Miquel del CAEI va ser la guanyadora amb un temps d’1:17.00, i va estar acompanyada al podi per la seva companya de club, Carmela Olmo, que va ser tercera. També va haver-hi dos esportistes catalans al podi en homes, on Joan Berney del Granuec és el nou campió d’Espanya amb un temps d’1:13.64, just per davant de Jordi Costa del CANMC.

Per últim, la prova també era puntuable per a la Copa Espanya Ciutadans, on competeixen esportistes que no figuren dins d’equips nacionals o Centres de Tecnificació. En dones, Eugenia Mateu de LMCE va ser la guanyadora per davant de la també catalana i companya de club, Alba Forné. En homes, Nil Sellas del CANMC va superar Toni Puig de LMCE i Joan Berney del Granuec.

 

Enllaços d’interès

Resultats