Mònica Bosch i Forrellad nomenada directora general de la FCEH

MB: Treballarem per tenir-ho tot a punt el dia que tornem a activar el projecte olímpic a Catalunya. 

Mònica Bosch i Forrellad s’ha incorporat a la FCEH com a directora general, un càrrec que la Junta Directiva de la FCEH ha volgut integrar en l’estructura de la Presidència aquesta nova temporada 2016-17. Amb experiència en el món de la gestió esportiva com a responsable d’esports de l’Oficina Tècnica de la candidatura olímpica Barcelona Pirineus 2022/2026, Mònica afronta el repte de professionalitzar la direcció esportiva de la FCEH. ‘Creiem fermament que la seva arribada enriquirà i perfeccionarà la feina d’aquesta FCEH i ens ajudarà a assolir l’excel·lència que anem perseguint des que vam començar’, assegura el president de la FCEH Oscar Cruz. 

Mònica Bosch ha estat esquiadora de la Copa del Món d’esquí alpí i esportista olímpica a Lillehamer 94 i Nagano 98 i acumula una llarga experiència en la gestió esportiva especialitzada en les disciplines de neu i gel. Durant els cinc anys que ha estat implicada en el projecte olímpic Barcelona Pirineus, destaca la seva participació en la redacció i elaboració del Pla estratègic dels Esports d’Hivern a Catalunya i l’organització de les dues edicions del ISU Grand Prix de patinatge artístic celebrades a Barcelona.

Com a directora d’esports de l’oficina tècnica de la candidatura olímpica Barcelona Pirineus, Mònica Bosch mantenia un contacte constant i molt proper amb la FCEH per desenvolupar plegats projectes i accions que ajudessin a promocionar i millorar els esports d’hivern a Catalunya. “Recordo que m’era fàcil dir: la Federació hauria de fer això, la Federació hauria de fer allò, etc. Recordo que el primer dia que el president Oscar Cruz em va proposar aquesta feina em va dir: tot això que ens deies que havíem de fer, ara tindràs l’oportunitat de fer-ho… i així em va convèncer!’.

Mònica Bosch inicia aquesta nova etapa amb molta il·lusió i respecte. “És un nou repte professional dins dels esports que tant m’han aportat a la meva vida, ja sigui en la meva etapa com a esportista com en la meva etapa professional a l’oficina tècnica. Espero poder aportar la meva experiència per ajudar en el desenvolupament dels esports d’hivern. Des de la FCEH treballarem per tenir-ho tot a punt el dia que tornem a activar el projecte olímpic a Catalunya’, assegura Mònica Bosch, qui també ha col·laborat en la realització del Plan Estratégico de los Deportes de Invierno en España de la RFEDI.