Nomad Face es converteix en el proveïdor oficial de protecció solar dels equips ARC de neu

foto

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern ha establert un conveni de patrocini amb Nomad Face, una empresa dedicada a la producció de crema solar, amb una passió compartida per protegir les aventures a l’aire lliure, per més extremes que siguin.

Amb la seva missió clara de preservar i fomentar l’esperit de l’aventura, Nomad Face s’ha associat amb la FCEH per patrocinar els equips d’Alt Rendiment Català de Neu, que inclouen els esportistes d’esquí alpí, esquí de fons i snowboard. A través d’aquesta col·laboració, Nomad Face demostra el seu compromís amb la seguretat i el benestar dels esportistes, assegurant que estiguin protegits fins i tot en les condicions més extremadament assolellades.

A més a més, Nomad Face oferirà avantatges exclusius als federats de la FCEH, proporcionant un 25% de descompte en tots els seus productes.

“Estem encantats de donar la benvinguda a Nomad Face com a patrocinador oficial dels nostres equips d’Alt Rendiment Català de Neu. La seva dedicació per proporcionar protecció solar de primera qualitat per a esportistes s’ajusta perfectament amb els nostres valors i objectius. Estem segurs que aquesta col·laboració no només beneficiarà els nostres esportistes, sinó també inspirarà a altres a seguir les seves passions a l’aire lliure de manera segura i protegida”, ha afirmat David Samper, president de la FCEH.

Sobre Nomad Face

Nomad Face és una empresa compromesa amb la creació de productes de protecció solar de primera qualitat per als amants de l’aire lliure. Amb una gamma de productes dissenyats específicament per a esportistes i aventurers, la missió de Nomad Face és assegurar-se que les persones puguin gaudir de les seves activitats a l’aire lliure sense comprometre la seva salut cutània. La marca creu fermament que cap aventura hauria de ser limitada pel clima, i és per això que ofereixen protecció solar fiable fins i tot en les condicions més adverses.