Onze equips catalans al XI Trofeu Internacional de Cúrling Vila de Puigcerdà

Equips de nou nacionalitats participaran en un dels trofeus més importants del sud d’Europa.

Els dies 7, 8 i 9 d’octubre es disputarà l’onzena edició del Trofeu Internacional Vila de Puigcerdà de Cúrling a la pista de gel del Club Poliesportiu Puigcerdà. Hi participaran 24 equips, onze catalans. 

Cal destacar la presència de combinats de nou nacionalitats diferents (Estats Units, Escòcia, Suïssa, França, Suècia, Mònaco, Andorra, Espanya i Catalunya), fet que posiciona aquest trofeu com un dels més importants del sud d’Europa.

La competició començarà el divendres dia 7 a les 16 h de la tarda i es desenvoluparan diverses rondes de partits fins el diumenge dia 9 a les 14:15 h que és disputarà la final. A més de la vessant esportiva, durant el “bonspiel” (és com s’anomena aquest tipus de competició en el món del Cúrling), també hi ha previst diversos esdeveniments per a tots els participants.

Cada any el nivell de casa nostra és més alt. Aquest Trofeu és un gran entrenament de cara a les competicions a nivell català i estatal. 

L’èxit d’aquesta edició és gràcies a la tasca de tots els membres de Cúrling Puigcerdà Pànxing, així com la inestimable col·laboració del Club Poliesportiu Puigcerdà i també de les institucions que hi donen suport.

Enllaços relacionats

Quadre de partits