Presentem la nova Junta Directiva compromesa amb el futur dels esports d’hivern

foto

David Samper inicia una nova etapa com a president de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern, després que la seva candidatura obtingués l’aval dels clubs que representen el 73% de les llicències federatives de la FCEH. La nova Junta Directiva, proclamada el passat mes de març, es va presentar el passat dijous dia 15 de juny a l’assemblea de clubs de la FCEH coincidint amb la ratificació dels representants territorials i de Gabriel Gorce com a nou membre de la Junta Directiva.

La Federació Catalana d’Esports d’Hivern presenta la nova Junta Directiva després que l’assemblea de clubs del passat 15 de juny ratifiqués l’adhesió de Gabriel Gorce i el nomenament dels delegats territorials. Els avals rebuts per l’única candidatura presidida per David Samper, representen el 73% de les llicències federatives de la FCEH.

Samper encapçalarà la nova Junta Directiva durant el mandat que finalitzarà a principis del 2027. Judith Lluent, Pere Torras, Elisabet Pous i Pere Jordi Sabaté, seran els nous vicepresidents de la Federació, que compten amb un ampli bagatge en el món dels esports d’hivern. Eudald Carol i Carles Blasco repetiran com a secretari i tresorer respectivament, per seguir aportant la seva expertesa i coneixement en els àmbits administratius i financers.

La nova Junta Directiva compta també amb representants dedicats a les diverses àrees territorials de Catalunya. Cesca Torrell serà la delegada territorial a Cerdanya, Maite Balañà exercirà com a delegada territorial Occidental i Anna Geli es farà càrrec de la delegació territorial a la Val d’Aran. A més, Francesc Roca actuarà com a delegat territorial Oriental i Rubén Llop serà delegat territorial Central. Gabriel Gorce, Griselda Pous, Marc Ordóñez, Aureli Bisbe, Sergi Rosés, Berta Coll i Victor Navarro actuaran com a vocals de la Junta Directiva de la FCEH.

Amb l’objectiu de potenciar l’eficàcia i l’èxit de les seves accions, la nova junta directiva s’estructurarà en quatre cercles de treball: comunicació, inclusió, esport femení i innovació i nous recursos e-games. A través d’aquests cercles, es pretén impulsar els esports d’hivern en totes les seves facetes i fomentar la participació de tots els col·lectius implicats.

La nova Junta Directiva de la FCEH sorgeix amb una gran motivació i dedicació per afrontar els reptes actuals i futurs dels esports d’hivern a Catalunya. Estem segurs que, sota la seva direcció, la FCEH continuarà sent un referent en l’àmbit esportiu i en la promoció de valors positius a través de l’esport.

Fotografies: Photoset.es – Toni Grases