Proclamats els campions del Betula Minifreestylers

foto

El passat dissabte, 18 de febrer, Port Ainé va ser l’escenari del Betula Minifreestylers.

La prova, organitzada per l’Associació Esportiva Pallars (AEP), va fer del dissabte un dia festiu, familiar, competitiu, i molt divertit.

Les categories d’U15, U13, U11, U9 i U7 van competir en les modalitats de Freestyle d’alpí i Snowboard masculí i femení. La prova puntuava per al 6è Pyrenean Minifreestyler Tour.

En aquesta ocasió, la gran majoria de participants van competir en la disciplina de freeski. El vencedor més menut (U9) va ser Hector Ramirez del AEP, mentre que el seu company de club Faust Clotet va quedar en segona posició.

La Noa Cot, també del club AEP va ser la campiona de la categoria U11. El podi masculí d’aquesta mateixa categoria el va copar el club AEP. En Ton Méndez va pujar al calaix més alt del podi, mentre que en Nil Garcia va quedar en segona posició i l’Urko Cot en tercera.

L’Alejandro Gómez del FREE va ser el millor de la categoria U13. Dos companys del club AEP, en Jonc Hurtado i en Max Martinez, van quedar en segona i tercera posició respectivament.

En la categoria U15 freeski masculí, en Raul Garrido del RURAL va pujar a l’esglaó més alt del podi, mentre que una altra vegada dos companys del club AEP, l’Unai Feliu i l’Àlex Garcia, van ser els encarregats de tancar el podi.

El campió d’snowboard va ser en Teo Galvez de la categoria U11.