Quatre medalles catalanes al Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic

foto

Amb organització de la RFEDH, Valdemoro va acollir aquest cap de setmana la màxima cita estatal absoluta sobre gel, sense públic i amb totes les mesures que exigia el protocol Covid-19. Guiu Oliver, Euken Alberdi, Èrika Riera (junt amb la seva parella Raman Balanovich) i Júlia Rodríguez van ser els patinadors catalans que van pujar al podi.

.

Al final de temporada, sense públic ni gala d’exhibició, però amb patinadors acaparant els focus sobre el gel. En unes circumstàncies estranyes, la pista de gel Francisco Fernández Ochoa de Valdemoro (Madrid) va acollir el Campionat d’Espanya Absolut de Patinatge Artístic, amb prop d’una seixantena de participants entre les diverses categories.

En aquesta edició, la FCEH hi va assistir amb un número més reduït de patinadors, que tot i això van demostrar el seu talent amb els patins. Tant és així que la delegació catalana, representada a la grada per la cap de comitè de patinatge artístic de la Federació, Griselda Pous, va tornar de Valdemoro amb quatre podis.

.

.

En categoria Advanced Novice masculí, Guiu Oliver (FC Barcelona) va penjar-se el bronze amb una puntuació final de 66.71, molt a prop de la plata, que va ser per al local Héctor González (66.86).

En la mateixa categoria, però en dones, la FCEH també va sumar una medalla de mans de la vigent campiona, Júlia Rodríguez (FC Barcelona), amb una valoració de 32.88. Una categoria, la més nombrosa de totes, on Maria Escrichs (CEPAP) va quedar-se ben a prop del podi, en quarta posició, i on també van competir Laura Izquierdo (CEPAP), que va ser 13ª; Naia España (CEGVA), 20ª; i Mariona Carpio (CEPAP), que va acabar 26ª.

.

.

A més, en júnior masculí, Euken Alberdi (FC Barcelona) va aconseguir acabar en segona posició amb una puntuació de 145.07, a tres punts del campió, Iker Oyarzabal.

.

.

Per últim, en júnior dansa, la nova parella formada per Èrika Riera i Raman Balanovich (FC Barcelona) van completar un debut rodó, amb una victòria sòlida.

.

RESULTATS

Imatges: José Gallego | Pedro Seguí (imatge podi)