Queralt Castellet, 3a a Copa del Món FIS Copper Mountain

La rider catalana Queralt Castellet ha aconseguit acabar 3a en el 2on Halfpipe de Copa del Món de l’any amb una puntuació de 80.75, celebrat a Copper Mountain (Colorado, Estats Units) el passat dissabte 12 de gener.
En un Halfpipe de gairebé 7 metres, Castellet va realitzar frontside air, method, frontside 540 tail, backside 540 mute i frontside 720 indy. Gràcies a això, a més de pujar al podi, va aconseguir el premi al salt amb més altitud entre totes les participants.

Era l’últim Halfpipe previ als Campionats del Món FIS que se celebren a Stoneham, Canadà, del 17 al 27 de gener i amb aquest resultat, l’esportista del Club La Surfera Gironina, encararà les proves amb gran ambició.

La guanyadora de la prova va ser l’australiana Torah Bright, medalla d’or en els Jocs Olímpics de Vancouver del 2010, que va aconseguir una puntuació de 85.75. El seu compatriota Nathan Jonstone, va acabar 2a amb 82 punts. Per primera vegada a la història, aquesta prova de Copa del Món també comptava per al Tour Mundial d’Snowboard (5 Star Event), fet que suposava un nivell molt elevat, ja que es van donar cita els millors riders tant de Copa del Món com del TTR.

En les dues cites que han tingut lloc ja aquesta temporada, Castellet ha acabat 3a, el mes d’agost a Cardrona (Nova Zelanda) i ara de nou als Estats Units. La seva mirada ja està posada en els Campionats del Canadà, on buscarà coronar-se com a campiona. L’equip espanyol de surf de neu al Canadà estarà format pels riders d’Slopestyle  Carles Manich i Carles Torner, els especialistes en Halfpipe Queralt Castellet i Ruben Vergés i, els membres de l’equip de Boardercross: Anna Amor, Lucas Eguibar, Laro Herrero i Regino Hernández