RibéSalat protegeix els esportistes de la FCEH

foto

Gràcies a la renovació del conveni de col·laboració entre ambdues entitats, els 10.000 federats de la FCEH tindran accés a les assegurances Multirisc i Targeneu, destinades a la pràctica d’esports a l’aire lliure. La majoria d’aquests es poden seguir realitzant tot i les restriccions causades per la pandèmia.

RibéSalat i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) han renovat, un any més, el seu conveni de col·laboració amb l’objectiu de continuar protegint els 10.000 federats de la FCEH. L’aposta del corredor d’assegurances per l’esport, així com el seu suport al sector en un moment tan delicat com l’actual, ha propiciat l’extensió del compromís una nova temporada.

A més, és important destacar que la majoria dels esports a l’aire lliure es poden continuar realitzant a Catalunya malgrat les restriccions motivades per la pandèmia de la Covid-19.

L’acord, rubricat pel director de l’àrea d’Esports de RibéSalat, Albert Tomás, i la presidenta de la FCEH, Mònica Bosch, permetrà continuar oferint als incondicionals de la muntanya, la neu i el gel dos tipus de solucions: la Multirisc i la Targeneu, a més del federatiu per a competir.

Multirisc, destinada als esports a l’aire lliure

La pòlissa Multirisc cobreix els accidents i lesions que puguin produir-se durant la pràctica de l’esquí i altres disciplines de neu, així com en esports de muntanya. Amb cobertura mundial i seguiment de la lesió, també inclou reemborsament de forfet, classes i hotel no utilitzats en cas d’accident fins a 1.000 euros.

Una assegurança adaptable a tots els perfils i nivells d’esportistes, vàlida durant tot l’any i compatible amb més d’una vintena d’esports a l’aire lliure: esquí alpí, esquí de fons, surf de neu, esquí de muntanya, raquetes de neu, alta muntanya, bicicleta de muntanya, escalada, córrer per muntanya, descens de barrancs, senderisme i vies ferradas, entre altres.

.

.

Targeneu, dirigida als esports de neu i gel 

D’altra banda, la Targeneu garanteix protecció davant accidents i primers auxilis que es produeixin en les estacions d’esquí i gel amb cobertura mundial. Dirigida als practicants d’esports de neu i gel, actua com una primera assistència, a més d’una assegurança d’assistència en viatges.

A més, totes dues assegurances són 100% virtuals (mitjançant l’aplicació mòbil gratuïta de la FCEH) i poden contractar-se en qualsevol moment de l’any.

“En el meu primer mandat com a presidenta, intentarem mantenir els nostres objectius proposats, lligats a la màxima protecció dels practicants dels nostres esports. El compromís és el d’oferir la major seguretat possible a tot el col·lectiu d’esportistes apassionats dels esports d’hivern, de muntanya i a l’aire lliure, amb les cobertures sanitàries adequades”, destaca Mònica Bosch

Per la seva part, Albert Tomàs ha valorat que “per a RibéSalat, l’esport i la pràctica d’un estil de vida saludable formen part del nostre ADN. Per aquest motiu, anar de la mà d’institucions com la Federació Catalana d’Esports d’Hivern ens permet aportar el nostre expertise i compartir valors com la perseverança, la vida sana o l’esperit de superació”.