SAD Majadahonda i CH Jaca es fan amb la victòria en la 1a jornada de LNH

El passat dissabte 19 de setembre va arrencar la 1a jornada de la Lliga Nacional d’Hoquei Gel amb dos emocionants enfrontaments entre el campió de Lliga, el CH Jaca, contra el FC Barcelona a Jaca, i el Club de Gel Puigcerdà contra el SAD Majadahonda al Palau de Gel de Puigcerdà.

CH Jaca 3 – FC Barcelona 1
En la primera trobada que es va celebrar al Palau de Gel de Jaca, no es va obrir el marcador fins al minut 14 del segon temps, amb un gol del jugador del CH Jaca, Gastón González, assistit per Adrián Betrán i Frederik di Sei. Durant el tercer període Frederik va marcar el segon gol per l’equip local. El proper gol arribaria aquest cop a mans del jugador del FC Barcelona, ​​Joan Gros, a passada d’Oriol Ros. El gol definitiu del CH Jaca va ser de Vincent Montreuil, deixant el 3-1 definitiu en el marcador.

CG Puigcerdà 5 – SAD Majadahonda 7
La segona trobada entre el CG Puigcerdà i el SAD Majadahonda va ser un autèntic espectacle de gols i emoció. Va començar amb dos gols de l’equip madrileny a mans d’Angel Fernández-Pola assistit per Alexander Cumming i Miguel Angel López assistit per Pablo Martín. Però abans d’acabar el primer període Salvador Barnola del CG Puigcerdà va fer doblet empatant el partit.

El segon període es va decantar a favor de CG Puigcerdà, amb dos gols de Jan Simko i un de Ramon Morer pel costat ceretà i Alexander Cumming pel costat madrileny, però el tercer i definitiu temps les tornes canviaven i el SAD Majadahonda aconseguia remuntar amb quatre gols d’Oscar Vázquez (Juan Bravo / Martín Trecu), Luke Alexander Brittle (Eli Kim Swallow / Mathias Eliasson), Alexander Cumming (Angel Fernández-Pola / Luke Alexander Brittle) i Luke Alexander Brittle (Ignacio Vicente / Juan Bravo).

Amb aquests resultats la classificació general està encapçalada pel SAD Majadahonda, seguit del CH Jaca també amb tres punts, el FC Barcelona amb 0 i el CG Puigcerdà amb 0. El Txuri Urdin de Sant Sebastià descansava en aquesta 1a jornada.