Tot a punt a Baqueira Beret per celebrar els Campionats d’Espanya d’Snowboardcross i Skicross

foto

La pista Boardercross en la zona de Beret serà l’escenari aquest pròxim 8 i 9 d’abril dels Campionats d’Espanya d’Snowboardcross i Skicross.

 

El dissabte 8 estan previstes les classificatòries, mentre que el diumenge 9 arrencaran les eliminatòries per grups de 4 riders.

La cita esportiva estarà organitzada per la Real Federación Espanyola Deportes de Invierno (RFEDI), la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), Baqueira Beret i els clubs locals CAEI i Copos SC.

En els Campionats d’Espanya d’Skicross la delegació catalana estarà representada per 4 companys del club CSC: en Carlos Domínguez, l’Enric Jiménez, en Cesar López-Alonso i en Javier Soto (CSC).

En canvi, en Snowboardcross hi competiran 11 esportistes catalans. En categoria infantil femenina participaran la Nora Cornell (G.N.A), l’Aroa Da Silva (P.E.C), la Sara Dones (CAEI) i l’Anna Leon (CAEI). En categoria masculina ho faran l’Oriol Filella (CAEI), en Narcis Salleras (CEMT) i l’Antoni Toledo (BST).

En la categoria reina d’aquests Campionats d’Espanya d’Snowboadcross, l’absoluta, els riders catalans que hi competiran són: en Guilhem Fernandez (CAEI), l’Aitor Quesada (P.E.C), en Bernat Ribera (R.A.C) i en Marc Roure (GRANUEC). Els dos últims júniors, en Bernat i en Marc, formen part del grup de tecnificació de la FCEH. El júnior Bernat Ribera es va proclamar 12è en Parallel GS en el European Youth Olympic Festival al mes de febrer, on malhauradament es va lesionar. En Marc Roure, va quedar 17è i va conseguir 36,40pts en els Campionats Nacionas Suïssos celebrats a Lenk el passat març.