Tres múixers de la FCEH fan podi al Campionat d’Europa de Múixing sobre terra de la IFSS

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Norfolk (Anglaterra) el Campionat d’Europa de Múixing de la IFSS sobre terra on han participat una desena de múixers de la FCEH. La delegació catalana ha portat un total de tres medalles de plata de la mà de Victor Carrasco, Santi del Valle i Olga Álvarez.

El múixer català de Vallbona d’Anoia Victor Carrasco ha assolit el títol de subcampió d’Europa en Bikejoring masculí mentre que Santi del Valle ho ha fet en Patinet Nòrdic masculí. Finalment, la múixer de la FCEH Olga Álvarez, una de les millors esportistes de canicross de Catalunya, s’ha dut la seva plata europea en canicross veteranes.

Aquestes tres medalles de plata se sumen als bronzes aconseguits pel navarrès Javier Alemano en DR6, el madrileny Eduardo Martín en Bikerjoring Nòrdic i el gallec Jose Luís Miguens en Canicross Júnior.

Recordem que els múixers Victor Carrasco i Olga Álvarez es van proclamar recentment campió i subcampiona d’europa de la ECF de Bikejoring masculí i Canicross veteranes, respectivament. Tots dos múixers sumen títols internacionals molt destacats i sens dubte són uns esportistes amb moltes opcions de continuar afegint medalles al seu palmarès.

Cal destacar també els resultats assolits pels múixers catalans de la FCEH Marta Barrufet (14a en Bikejoring femení), Francesc Vallespí (5è a Kart 8 gossos masculí), Santiago del Valle (20è en Scooter 1 gos masculí), Francisco Justicia (11è en Bikerjoring veterans masculí) i Daniel Arteno (13è en Canicross masculí). També va participar el múixer català Andrés Bustos en categoria DBM però malauradament no va poder acabar la segona màniga i va quedar fora de la cursa. 

Enllaços relacionats
Resultats complets