foto

La temporada d’esports d’hivern, en plena ebullició, va celebrar fins a set competicions del calendari FCEH entre esquí alpí, esquí de fons, snowboard i múixing, amb un gran ventall de categories i sis estacions involucrades. En fem un repàs del més destacat.

.

10è Gran Premi Espot Esquí

La competició d’esquí alpí, organitzada per l’Espot Esquí Club, va celebrar 10 anys d’història amb una nova edició destinada als corredors U14. Ona Vidal (LMCE) i Quim Magan (CANMC) van proclamar-se campions en Gegant, mentre que Margarita Brotons (CEVA) i Roger Barceló (CANMC) van ser els millors en Eslàlom. Els resultats de la prova es van poder seguir en directe mitjançant l’App oficial de la FCEH.

Resultats

12è Trofeu GER

El club GER no va faltar a la cita amb una competició que reuneix un potent nombre de corredors U10 i U12. Tots ells van disputar dissabte un Gegant a la pista Vaques de Boí Taüll on els corredors U10 més ràpids van ser Aidan Zoido (CAEI) i Xavi Franco (GER). En U12 van vèncer Júlia Guinart (CAEI) i Diego Arriola (CEVA).

Resultats

4t Trofeu Ecofrog Elitcerdanya

La pista de la Davallada de Masella, va acollir dissabte una prova del circuit open que, any rere any, va agafant més solera, i que enguany comptava amb la corredora catalana Núria Pau com a ambaixadora.

Amb l’organització del club E.L.I.T. Cerdanya Masella, en categoria U12 es va disputar un Eslàlom, que van guanyar Martina Benito (ELIT) i Rafael Bely (Pyrenees 2000). Pel que fa al Gegant, Nita Macias (CET) i Alex Borda (ELIT) van imposar-se en U8, mentre que Laia Cañas (CEAC) i Clement Combes (Pyrenees 2000) van fer-ho en U10.

Resultats

10è Trofeu UEC-Sants Màsters

A l’estació d’Arcalís va tenir lloc la prova inaugural de la 9a Lliga Catalana – Andorrana Veterans d’Esquí Alpí, que arribava a la seva dècima edició amb un bon nombre de participants. Tots ells van disputar un Gegant dissabte amb bona meteorologia i moltes categories en dansa, com és habitual en màsters.

Resultats

Nòrdic Cross

El cap de setmana també ens va deixar la celebració d’una de les cites més destacades del calendari català d’esquí de fons, dirigida pel Nòrdic Esquí Club. El bonic entorn andorrà de la Rabassa va acollir diverses competicions, entre elles una d’inclosa en la 10ª Copa Nins de la FCEH que van córrer fondistes entre les categories U10 i U20.

Resultats

Trofeu KSB | Pyrenean Freestyle Tour

Segona cita del circuit de snowboard i freestyle esquí Pyrenean Freestyle Tour, que aquest dissabte s’aturava a Pas de la Casa per celebrar el Trofeu KSB – Memorial Arnaud Cordonnier. Amb organització de l’Esquí Club Pas de la Casa – Grau Roig, els millors van ser la rider de tecnificació FCEH, Nora Cornell, i el xilè Pedro Pizarro.

Resultats Open

Resultats FIS

Múixing i Canicròs Santpedor

La localitat del Bages va ser escenari de la darrera prova de les lligues catalanes de múixing i canicròs d’aquesta temporada. Un punt final amb el clàssic bon ambient que caracteritza aquesta modalitat, un circuit en terra divertit i variat i l’organització del club GOSesport.

Resultats: Pròximament a la pàgina web de la FCEH